Live Stream Online „Survivor Romania” - Ediţia de duminica 16 mai 2021 -VIDEO. Reapar tensiuni in tabara Razboinicilor dupa plecarea lui Sorin!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 mai 2021, 19:55

O noua editie „Survivor Romania” incepe astazi, de la ora 20:00, la Kanal D. Puteti urmari emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.

In editia din aceasta seara a emisiunii Survivor Romania 2021, Faimosii si Razboinicii se vor infrunta intr-un nou joc de comunicare cu miza uriasa! Concurentii ambelor echipe vor lupta cu toate armele pentru a-si adjudeca victoria, pentru a primi noi vesti din partea celor dragi, dar si pentru castigarea insulei.

Vezi Online Video ediția de duminica, 16 mai 2021, a emisiunii „Survivor Romania” Live pe Kanal D

Asa cum se intampla de fiecare data, jocurile de comunicare declanseaza tensiuni si sporesc presiunea ce apasa pe umerii tuturor concurentilor, deoarece atat Faimosii, cat si Razboinicii isi doresc enorm sa castige pentru a avea sansa de a primi vesti de acasa.

Daca pana acum echipa Faimosilor parea cea dezbinata si exista multe conflicte si tensiuni, de aceasta data si in tabara Razboinicilor reapar neintelegeri, chiar la scurt timp dupa plecare lui Sorin din competitie.

In aceasta seara va avea loc consiliul de eliminare al saptamanii, la finalul caruia inca un concurent sau o concurenta va parasi competitia. Din primul consiliu de nominalizare Faimosii i-au votat spre eliminare pe Sabastian si pe Stefan, iar in cel de-al doilea consiliu Razboinicii l-au nominalizat pe Bogdan. Ramane de vazut cine va pleca acasa astazi, cand un rol decisiv il va avea publicul, ca de fiecare data.

Puteti urmari editia Survivor Romania din aceasta seara si online, live video pe site-ul Kanal D. Este nevoie să accesati pagina de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil și puteti urmari emisiunea. Emisiunea face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de joi până duminica, de la ora 20:00. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 14 mai 2021- VIDEO. Bătaie între Ștefan și Zanni!

Citeste si: Ce echipă de la Survivor România 2021 a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ei vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sambata, 15 mai 2021 -VIDEO. Daniel Pavel va face un anunt socant in cadrul consiliului de nominalizare!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.