Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 21 februarie 2021 - VIDEO. Emotii si adrenalina in jocul de comunicare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2021, 20:05
sebastian chitosca Foto(4)
Sebastian Chitosca, blamat de colegii sai.

O nouă ediție „Survivor România”, plina de suspans si adrenalina începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Ediția din această seară a reality-show-ului „Survivor România” 2021 va fi una plina de suspans si emotii, deoarece la finalul serii, un concurent din tabara Faimosilor va părăsi competiția și asta pentru ca va avea loc un nou Consiliu de Eliminare. Aflati cine va pleca acasă din echipa rosie? 

Vezi Online Video ediția de duminică, 21 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Citeste si: Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu Zannidache in competitie:"Si-a pus cenusa in cap..."

In editia din aceasta seara, Survivor Romania, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, emoțiile sunt uriașe pentru Faimosi, deoarece cineva din echipa lor va parasi competitia in cadrul Consiliului de Eliminare.
Deocamdata Roxana Nemes si Simona Hapciuc se află în pericol, cele doua fiind nominalizate spre eliminare, insa lor li se va mai adauga un concurent sau o concurenta ce va fi nominalizata de catre Favoritul ales

de public in aceasta saptamana.

Până să ajungă la Consiliul de Eliminare, concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii, se vor infrunta intr-un nou joc de comunicare în această seară, pe un traseu dificil, care îi va pune la încercare. Daniel Pavel va dezvălui miza jocului de comunicare din această seară, care cu siguranta va fi una uriașă, deoarece concurentii vor primi informatii de acasa dar si un premiu suplimentar.

Indragita productie „Survivor România” 2021 face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de patru ori pe săptămână, mai exact de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Dacă ai deja o echipă favorită și nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, dar nu te afli în fața televizorului atunci când este difuzată la TV, poți urmări „Survivor România” 2021 si online, live video pe site-ul Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Sebastian, pus la zid de coechipieri!

Sebastian Chitosca este cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor. Tanarul s-a adaptat rapid în echipa rosie și le-a câștigat initial increderea colegilor sai prin punctele pretioase aduse in timpul jocurilor disputate pana acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, de ceva vreme Sebastian Chitosca a luat initiativa si a pus bazele unei aliante alaturi de Zannidache si Culita Sterp, prin care incearcă să atraga anumiți concurenți de partea lor, iar pe alții încearcă să-i elimine cu proxima ocazie din competitie. Sebastian este considerat manipulator, incearca sa puna la cale anumite strategii pentru a dezbina echipa, iar unii dintre colegii sai nu sunt de acord cu acest comportament.

”Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator”, a pus Simona Hapciuc.

”Ea nu este slabă pe traseu, dar ea are un genuchi care oricând poate să o lase”, a spus Sebastian despre Simona.

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de sambata, 20 februarie 2021- VIDEO. Tensiunile din tabara Faimosilor ating cote alarmante!

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de vineri, 19 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel face un anunt neasteptat in cadrul Consiliului de nominalizare!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.