Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 23 mai 2021 - VIDEO. Ce s-a întâmplat între Maria și Albert în timpul nopții? Războinica a dezvăluit totul: „Eu eram acolo, dormeam și...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 mai 2021, 18:00
Maria și Albert de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție Survivor România 2021, plină de emoție, suspans și răsturnări de situație urmează să înceapă la Kanal D, de la ora 20:00. O poți urmări și Live Video Online pe kanald.ro.

Săptămâna este pe cale să se încheie la Survivor România 2021, ceea ce înseamnă că Faimoșii și Războinicii se află în fața unei noi provocări. Concurenții vor lupta din nou pe traseu pentru a câștiga jocul de comunicare, care și de această dată are o miză uriașă.

Vezi Online Video ediția de duminică, 23 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Chiar dacă la final de săptămână Faimoșii și Războinicii sunt extenuați, având în vedere că trebuie să facă față atât traseelor dificile, cât și căldurii din Republica Dominicană, concurenții de la Survivor România 2021 își găsesc de fiecare dată motivația pentru a intra din nou pe traseu și a lupta cu toate forțele pentru a câștiga.

Ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021 este fie unul de comunicare, fie unul pentru recompensă, astfel că indiferent de miză, Faimoșii și Războinicii sunt gata să dea totul pentru ieși învingători.

De această dată, concurenții de la Survivor România 2021 vor intra pe traseu dorindu-și să câștige jocul de comunicare, astfel că miza este una colosală.

Citeste si: Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după terminarea competiției Survivor România? Faimoasa a dezvăluit totul

Înainte de joc, în tabăra Războinicilor sunt din nou tensiuni. Un gest făcut de Albert va stârni din nou controverse.

Maria va povesti că Albert a sărutat-o în timp ce dormea, lucru pe care nu îl consideră deloc normal.

Războinicul va dezvălui că nu regretă cele întâmplate, având în vedere că a făcut doar ce a simțit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Maria: Eu eram acolo și dormeam și tu m-ai luat de față și m-ai pupat.

Albert: Și ce era să fac? Așa mi-a venit, am luat-o și...

Maria: Chestia asta mă sperie un pic, mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de joi până duminică, de la ora 20:00. Dacă nu te afli în fața televizorului în această seară, atunci poți vedea emisiunea și online, live video pe Kanal D.

Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

O nouă eliminare îi ține cu sufletul la gură pe Faimoșii de la Survivor România 2021

Pe lângă jocul din această seară, Faimoșii știu că urmează un nou consiliu de eliminare, astfel că emoțiile sunt uriașe pentru ei. În această seară, încă un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021.

Până în prezent, în pericol de eliminare sunt Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp din echipa Faimoșilor, însă situația se poate schimba în funcție de nominalizarea pe care o va face favoritul săptămânii, iar în cele din urmă, votul publicului va fi decisiv.

Citeste si: Scandalul continuă la Survivor România 2021! Culiță Sterp și Raluca Dumitru, o nouă dispută: "Esti o falsă..."