Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 25 aprilie 2021 - VIDEO. Elena Marin și-a deschis sufletul înaintea jocului pentru recompensă: „E lecția pe care...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 apr 2021, 18:00
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, începe o nouă ediție a emisiunii „Survivor România”. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Ultima zi a săptămânii de Survivor România 2021 le aduce concurenților o nouă provocare. Faimoșii și Războinicii vor intra din nou pe traseu și vor lupta pentru a câștiga jocul pentru recompensă. Care este miza în această săptămână?

Vezi Online Video ediția de duminică, 25 aprilie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

În această seară, la Survivor România 2021, lupta va fi din nou crâncenă, miza jocului pentru recompensă fiind una colosală.

Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru a merge într-un loc spectaculos, iar acest lucru îi va motiva să dea totul pe traseu, indiferent de cât de greu le va fi. Concurenții încearcă să profite la maximum de fiecare ocazie pe care o au pentru a ieși din tabăra lor, astfel că și de această dată vor lupta până la capăt.

În momentul în care Daniel Pavel le va dezvălui miza jocului, concurenții din cele două echipe nu își vor putea ascunde bucuria. 

La fel cum se întâmplă în cadrul fiecărui joc, traseul le va testa limitele și îi va determina pe concurenții de la Survivor România 2021 să dea tot ce au mai bun.

Citeste si: Maria Chițu, dezvăluiri incendiare despre dialogul pe care l-a avut cu Faimosul Culiță Sterp: "Am zis ca te trag..."

Dacă vrei să vezi ce echipă va câștiga jocul pentru recompensă, dar nu ești în fața televizorului pentru a urmări emisiunea Survivor România 2021, atunci trebuie să știi că o poți vedea și online, live

video pe Kanal D. Show-ul de televiziune care îi ține pe telespectatori cu sufletul la gură este la un click distanță, astfel că îl poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Survivor România este un adevărat fenomen media, emisiunea făcând parte din programul TV al postului Kanal D și fiind difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin și Zanni, concluzii după aproape 4 luni la Survivor România 2021

Timpul petrecut în Republica Dominicană i-a schimbat pe concurenți, iar după aproape 4 luni la Survivor România 2021, aceștia au învățat o mulțime de lucruri.

Elena Marin va mărturisi că fiecare concurent ar trebui să își găsească puterea în el, în timp ce Zanni va spune că experiența câștigată ar trebui să se vadă în felul în care concurenții acționează și nu în replicile lor.

„Puterea cu siguranță trebuie să o găsești în tine, asta clar, e lecția pe care noi trebuie să o învățăm la Survivor.”, va spune Elena Marin, concurenta din echipa Faimoșilor.

La finalul ediției de astăzi a emisiunii Survivor România 2021, un concurent din echipa Războinicilor va pleca acasă. Nominalizați spre eliminare  sunt, până în prezent, Albert și Sorin. 

Citeste si: Jador a ajuns în România! Cine l-a așteptat la aeroport? Faimosul a izbucnit în lacrimi când a văzut-o: „Nu mă așteptam să fie aici...”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.