Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 28 februarie 2021 - VIDEO. Cătălin Moroșanu, dezamăgit de restul echipei: „Astfel de caractere...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 feb 2021, 18:00
Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Captură KANAL D

„Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea ta favorită și Live Video Online pe kanald.ro.

Ediția de duminică a emisiunii „Survivor România” va fi una încărcată de emoție pentru echipa Faimoșilor, având în vedere că un concurent va părăsi competiția în cadrul consiliului de eliminare. În momentul de față, propuse spre eliminare sunt Roxana Nemeș și Elena Marin, însă nu doar ele se vor afla în pericol, ci și persoana care va fi nominalizată de cel mai votat concurent din această săptămână.

Vezi Online Video ediția de duminică, 28 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

După o săptămână grea în care Faimoșii și Războinicii au dat totul pe traseu, concurenții vor trece din nou prin emoțiile consiliului de eliminare. Având în vedere că echipa Faimoșilor a pierdut ambele jocuri de imunitate, aceștia au fost nevoiți să facă nominalizări, astfel că se află în pericol de eliminare Roxana Nemeș și Elena Marin. 

Cătălin Moroșanu se va declara dezamăgit de restul colegilor, acesta fiind conștient de faptul că tensiunile din echipă vor face aproape imposibilă victoria în fața Războinicilor.

„Atât timp cât avem astfel de caractere în echipă, pe bune, voi credeți că o să câștigăm vreunul din noi, dintre Faimoși, acest concurs? Nu prea cred.”, va spune Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021: „Mi-a sărit lumea în cap că...”

Până în momentul în care va fi dezvăluit numele concurentului care va părăsi competiția Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o nouă provocare. Aceștia se vor întrece pe un traseu dificil pentru a câștiga jocul de comunicare, premiul pus în joc motivându-i pe concurenți să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga. Concurenții din echipa câștigătoare vor primi mesaje audio din partea iubitelor, iubiților sau persoanelor speciale din viețile lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Traseul din această seară îi va solicita foarte mult pe concurenți, însă aceștia vor fi dispuși să facă orice pentru a-i auzi pe cei care ocupă un loc special în viețile lor.

Emisiunea Survivor România 2021 poate fi urmărită atât la Tv, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a o vedea de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil este nevoie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.

Survivor România face parte de programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în serile de joi, vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:00.

Jador, accidentare la Survivor România 2021. Va fi nevoie de intervenția medicilor

Deși este un concurent bun, organismul lui Jador va ceda în ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021. Concurentul va acuza dureri puternice în urma unei accidentări, astfel că va fi nevoie de intervenția medicilor. Ce se va întâmpla cu Jador, dar și cine va părăsi competiția Survivor România 2021 poți afla urmărind ediția de duminică a emisiunii.

Citeste si: Scandal teribil intre Musty, Jador si Sorin in consiliul de nominalizare! De la ce anume a izbucnit disputa celor trei?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.