Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 28 martie 2021 - VIDEO. Ce dezvăluiri a făcut Elena Marin înaintea jocului de recompensă: „Nu mai avem motive să...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 mar 2021, 18:00
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

În această seară, concurenții de la Survivor România 2021 ar fi trebuit să se întreacă pe traseu pentru a câștiga jocul de comunicare, însă nu vor lupta pentru a-i vedea pe cei dragi, ci pentru a câștiga o recompensă importantă. Care este miza jocului din această seară? Este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru la Survivor România.

Vezi Online Video ediția de duminică, 28 martie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Survivor România 2021, astfel că în această seară, concurenții vor lupta pentru a câștiga un nou joc de recompensă. De această dată, miza este uriașă, având în vedere că echipa câștigătoare va primi drept recompensă participarea la concertul lui Jason Derulo, un cântăreț apreciat în întreaga lume. Evident, ambele echipe vor încerca să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga premiul pus în joc.

În echipa Faimoșilor, spiritele s-au calmat, iar Elena Marin va dezvălui că, în momentul de față, nu mai au motive să caute verigile slabe și nici să intre în conflict.

Dacă vrei să vezi cum se descurcă pe traseu concurenții din cele două echipe, atunci poți urmări emisiunea Survivor România 2021 la Kanal D, la ora 20:00. O poți vedea atât din fața televizorului, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită patru zile pe săptămână, de joi până duminică, începând cu ora 20:00.

Citeste si: Jador, gest neasteptat, inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Faimosul si-a dorit sa intre pe traseu desi n-a primit acceptul medicului! "Vreau sa joc azi"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici. Cum arată traseul din această seară și cine va părăsi competiția Survivor România 2021?

În această seară, Faimoșii și Războinicii vor lupta pe un traseu complicat, confruntarea desfășurându-se în mare parte pe apă. La final, proba de îndemânare îi va pune din nou în dificultate și doar acei concurenți care se vor putea concentra vor aduce puncte echipei.

Dorința de a câștiga este mare în tabăra Faimoșilor, aceștia fiind motivați după ce au câștigat cele două jocuri de imunitate, însă și Războinicii sunt gata să dea totul pe traseu, concurenții fiind convinși că o victorie le va ridica moralul și îi va ajuta să revină din nou în forță pe trasee.

În această seară, pe Războinici îi așteaptă un consiliu de eliminare dificil, având în vedere că un concurent din echipa lor va părăsi competiția.

Citeste si: Sindy, acuzatii dure la adresa lui Sorin! Razboinica il considera vinovat de esecul echipei sale in jocul de imunitate! "Sorin este slab pe traseu!"