Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminica, 31 ianuarie - VIDEO. Drama atinge cote maxime la Survivor Romania! Razboinicii isi iau ramas bun de la un coechipier!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 18:42
Roxana izbucneste in lacrimi, dupa multele tensiuni iscate in echipa sa.

Astazi, de la ora 20:00, la “Survivor România”, o noua confruntare între Faimoși și Războinici, în jocul de comunicare! Poți urmări show-ul de televiziune și Live Video Online pe kanald.ro

Dupa cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, Razboinicii au pierdut din nou si au fost nevoiti sa faca o serie de nominalizari, in urma carora, Marilena a fost desemnata cea de-a doua concurenta in pericol de eliminare.

Se anunta si in aceasta seara, 31 ianuarie, o noua editie plina de adrenalina la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil, cel de comunicare, pe un traseu extrem de dificil pe apa.

Vezi Online Video ediția de duminica, 31 ianuarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

In aceasta seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire, pe un nou traseu extrem de dificil, într-o nouă confruntare dura, pentru o miza importanta si in acelasi timp emotionanta, comunicarea cu ce de acasa. În cel de-al cincisprezecelea joc de la debutul competiției, concurenții se vor duela în jocul pentru comunicare, atât de importantă pentru ca aceștia să își ridice moralul.

Urmărește emisiunea „Survivor România”, sezonul cu numărul 2, atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată patru zile pe săptămână, de joi pana duminică, începând cu ora 20:00.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de sambata, 30 ianuarie- VIDEO. Tensiuni în echipa Faimoșilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 29 ianuarie- VIDEO. Un Razboinic sufera o accidentare grava in timpul jocului de imunitate!

Lacrimi la Survivor România! Mai multe concurente cedează!

Mai multe concurente izbucnesc în lacrimi la Survivor România. Printre cele care cedează se numără și Simona Hapciuc, care pare să nu mai facă față la ce se întâmplă la Survivor România.

Simona Hapciuc s-a și accidentat în jocul pentru imunitate. Este o competiție foarte grea, în care atât Războinicii, cât și Faimoșii dau totul.

In aceasta seara, urmeaza un nou Consiliu de eliminare, asadar telespectatorii vor avea parte de deznodamantul saptamanii si vor afla cine urmeaza sa paraseasca competitia „Survivor Romania”. Nu pierdeti o noua editie plina de adrenalina si mult suspans a reality-ului „Survivor Romania”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.