Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 11 martie 2021 - VIDEO. Zanni continuă războiul cu Elena Marin!

Autor: Andrei Ionescu
Zanni e într-un conflict cu colega lui Elena Marin
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea de astăzi Survivor România este foarte interesantă! Urmărește Survivor și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Zanni nu uită de conflictul cu Elena Marin și continuă războiul cu colega lui de echipă!

"Dacă voi rămâne în competiție va fi război!", promite Zannidache, foarte supărat pe colega lui de echipă.

Elena Marin va arăta în emisiunea de astăzi că nu se dă în lături de la nimic, ea spărgând cu multă pricepere lemne pentru echipa ei.

Andreea Antonescu va recunoaște tensiunile din tabăra Faimoșilor. "Sunt lucruri mici care ne consumă din toate punctele de vedere", spune ea.

Vezi Online Video ediția de joi, 11 martie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Cele două echipe se vor confrunta astăzi într-un joc pentru recompensă, iar când vor auzi premiul vor fi entuziasmați, ca de fiecare dată.

Miza extrem de importantă dă naștere tensiunilor, iar Cătălin Moroșanu și Starlin au un conflict. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După jocul intens și plin de ambiție pentru recompensă, atât Faimoșii, cât și Războinicii se vor bucura de un joc distractiv, în care se vor destinde și vor trece peste duelul plin de tensiune de dinainte.

Zanni și Elena, conflict total

Zannidache nu o mai suportă de niciun fel pe Elena Marin de când aceasta l-a nominalizat pentru eliminare la Survivor România.

"Pusesem stop războiului și m-am abținut, nu i-a mai zis nimeni nimic Elenei. Simt săgețile războiului, domnul Dan. Mamă, deci e o căldură în sufletul meu. E prima oară când sunt la nominalizare, nu mă așteptam să fie atât de curând și mă gândesc că poate să îmi pună capăt oricine, oricând, oriunde. 

Îți dai seama că eu acum pot să plec acasă? Râd, dar nu e râsul meu.

Dacă rămân aici, este oficializat război, dar nu mai e război cu bau cu miau, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcineva dintre cei 4, atunci s-a dat clopotul de război. Îi iau tot. Am zis război! Mă sui pe cai și mă duc spre ea. Ea a vrut război, război să fie, eu am vrut să răspund cu dragoste și cu înțelegere la ce mi-a făcut ea mie”, spunea Zanni în Consiliul de Eliminare.

Zanni mărturisea că jocul Survivor România i se potrivește foarte tare, având în vedere copilăria lui foarte dificilă. "Dai totul să mănânci și uneori tot nu mănânci", spunea Zanni despre competiție, el comparând lupta pe care o duce în reality-show-ul de la Kanal D cu cea pe care a dus-o până să devină un artist cunoscut în România.

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Dacă doriți să urmăriți emisiunea Live Video Online, tot ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când este difuzată emisiunea la TV și să vă bucurați de reality-show-ul care a cucerit milioane de români.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.