Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 13 mai 2021 - VIDEO. Un nou joc pentru recompensă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 mai 2021, 18:00
Un nou joc pentru recompensă!
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă Survivor România este difuzată în această seară. Urmărește Survivor și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom avea un nou joc pentru recompensă în această seară. Jocul pentru recompensă prinde ambele echipe în tensiuni.

Echipa Faimoșilor e împărțită. Elena Marin s-a apropiat de Ștefan Ciuculescu, în timp ce Zanni a format o bisericuță cu Sebastian Chitoșcă.

Vezi Online Video ediția de joi, 13 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

În afară de jocul pentru recompensă, vom avea azi mini-game-ul, care le va permite concurenților ambelor echipe să se relaxeze.

Războinicul Sorin Pușcașu a luat decizia de a-și cere scuze și de a se schimba după scandalul monstru cu Albert.

"Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb. O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă.  

Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată   cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc", a spus Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu l-a jignit foarte dur pe Albert Oprea în timpul scandalului dintre ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor România, lider de audiență!

Emisiunea Survivor România a fost lider absolut de audiență cu emisiunea de acum o săptămână, din 6 mai.

Jocul pentru recompensă de joia trecută, de la Survivor România, a fost urmărit de o medie de peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară (1.728.000) pe întreaga durată de difuzare a reality-show-ului. 

În intervalul orar 20:00 – 24:06, pe 6 mai, Kanal D a spulberat concurența cu “Survivor România”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.8 puncte de rating și 23,5% cota de piață, pe targetul Național, 8.8

puncte de rating și 22,2% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7.9 puncte de rating și 25,6% cota de piață, pe targetul Comercial. 

Minutul de aur, înregistrat la 22:27, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.357.000 de fani Survivor România.

Emisiunea "Survivor România" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și live video online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Alin Sălăjean, mesaj pentru una dintre cele mai frumoase femei din România: „Credeți că îmi va răspunde?” Cu ce vedetă internațională a încercat să ia legătura?

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.