Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de joi, 18 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel a anuntat intrunirea unui Consiliu de urgenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2021, 18:00
survivor romania 2021 Foto(5)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

O nouă ediție incendiara a emisiunii „Survivor România” 2021 începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Editia de joi, 18 februarie 2021, a reality-show-ului Survivor Romania va fi plina de momente tensionate, suspans si multa adrenalina. Intre concurenti izbucnesc noi conflicte atat pe insula intre membrii fiecarei echipe, cat si in timpul jocului de recompensa. In cele din urma toti concurentii vor fi socati de intrunirea unui Consiliu de Urgenta neasteptat.

Vezi Online Video ediția de joi, 18 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

In această seara, cele doua echipe vor juca pentru recompensa care a fost aleasa de public in mediul online. Faimoșii și Războinicii nu se vor duela pe un traseu obisnuit cu multe obstacole dificile ca pana acum, ci se vor lupta rand pe rand cu adversarii lor intr-un joc bazat pe forta fizica si control al echilibrului. Astfel ca cele două echipe vor totul in lupta corp la corp si vor pune toata forța și energia în joc pentru a câștiga recompensa mult ravnita.

Indragita emisiune „Survivor România” 2021 face parte din  programul TV al postului Kanal D și este difuzată de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Dacă aveti deja o echipă favorită și nu vreti sa ratati nicio ediție a emisiunii, dar nu sunteti de fiecare dată în fața televizorului atunci când este difuzată la TV, puteti urmari „Survivor România” 2021 si online, live video, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Survivor Romania 2021, Daniel Pavel a convocat Consiliu de urgenta

In tabara Faimosilor se pun la cale jocuri de culise care nu vor face decat sa destabilizeze unitatea echipei. Catalin Morosanu face cateva afirmatii naucitoarea despre Culita Sterp. Acesta fiind de parere ca Faimosul Culita va trada pe toata lumea asa cum a facut-o deja cu Jador, pe care il considera prieten aparent.

"Culita, Sebi sau Zanni... Culita este bagat la inaintare drept lider si va trada la fel cum a facut si cu Jador. Acolo in acea Alianta sunt doua creiere cenusii sau negre. E Zanni si cu Sebi. Pe cine bati, pe cine scoatem afara", spune Morosanu.

Pe de alta parte in tabara Razboinicilor, razboiul dintre Musty si Alin continua cu reprosuri si acuzatii care vor zdruncina echipa albastra din temelii si le va afecta si eficacitatea pe traseu a concurentilor.

Situatiile conflictuale nu vor lipsi nici in timpul jocului pentru recompensa, cand Sebastian Chitosca se revolta si il provoaca la cearta pe Starlin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Seara se incheie apoteotic cu un Consiliu de urgenta convocat de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, unde toti concurentii vor astepta cu nerabdare sa afle ce anume se va decide.

"Circumstante speciale au determinat existenta acestui consiliu de urgenta!", spune Daniel Pavel.

Nu pierdeti o editie cu adevarat speciala Survivor Romania, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

Citeste si: Live Stream Online ”Survivor România”- Ediția de vineri, 12 februarie 2021- VIDEO. Zannidache a ajuns la limita răbdării: ”Nu pot să tolerez când cineva este fals”

 

 


Episodul 46 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 23 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.