Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 27 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 mai 2021, 18:00
Moment festiv la Survivor România: unificarea echipelor
Sursa: captura video Kanal D

Un nou joc interesant va avea loc în această seară la Survivor România. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Va fi primul joc de după momentul unificării de la Survivor România.

Reality-show-ul fenomen a trecut, odată cu unificarea, la fazele sale finale. Competiția va fi și mai acerbă ca până acum.

Vezi Online Video ediția de joi, 27 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

"Vorbim despre  o suită de evenimente care vă privesc direct.

Urmează momentul unificării la Survivor România, sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit. După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp", anunța prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel.

Strategiile și alianțele nu dispar, însă vor fi de acum diferite. 

"Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape...", spune Zanni.

La final, ca și în sezonul trecut, care a fost câștigat de către cântăreața Elena Ionescu, va rămâne în competiție un singur concurent, cel supranumit "Survivor". 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cucu, ultimul eliminat de la Survivor

Ultimul concurent eliminat din competiție înainte de momentul unificării de la Survivor România 2021 este cel Cucu, pe numele său real Adrian Cuc.

Cucu a mărturisit că s-a simțit cel mai apropiat în competiție de Zanni și de Culiță Sterp. Deși a fost nominalizat de Zanni Cucu nu îi poartă pică acestuia. El spune că va fi în continuare prieten pe viață atât cu Zanni, cât și cu cel mai în vârstă dintre frații Sterp.

„O să rămân prieten pe viață cu Culiță și Zanni. Lumea mă întreabă de ce îl susțin pe Zanni. Eu nu port ranchiună. Am înțeles motivele pentru care m-a nominalizat. Am vrut să fiu mai voalat. S-a discutat în camp că voiau să mă nominalizeze din punct de vedere sportiv. Zanni a fost influențat de Sebastian să fiu nominalizat”, a spus Cucu. 

Nu ratați o ediție foarte interesantă Survivor România în această seară, de la ora 20:00, ediția unificării, în care vom vedea ce surprize li se mai pregătesc concurenților.

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de joi până duminică, de la ora 20:00. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Pentru a o urmări online trebuie doar să accesați  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu soția lui: „Eu am război dur acasă...” Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi? Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit care este marele lui regret

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.