Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 3 iunie 2021 - VIDEO Sebastian Chitoșcă, dezamăgit de Zanni!

Autor: Andrei Ionescu
Zanni e criticat de Sebastian Chitoșcă
Sursa: captura video Kanal D

Survivor România este difuzat astăzi, începând cu ora 20:00. Urmărește Survivor și Live Video Online, pe kanald.ro.

Prietenia dintre Sebastian Chitoșcă și Zanni pare să fie pe terminate. Chitoșcă e foarte dezamăgit de Zanni.

"Se dă după cum bate vântul", îl acuză Sebastian Chitoșcă pe Zanni.

Vezi Online Video ediția de joi, 3 iunie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost prieteni până acum.

Ei formau o bisericuță, fiind ambii împotriva Elenei Marin.

Zanni și Sebastian Chitoșcă au format un front comun și contra lui Ștefan Ciuculescu. Ciuculescu a cedat, la un moment dat, și a sărit la bătaie. "De aia nu vă halesc, perverșilor", spunea Ștefan Ciuculescu.

Chitoșcă se simte trădat de Zanni, el considerând că artistul se apropie de oricine, în funcție de interesul lui.

Sebastian Chitoșcă, în vârstă de 28 de ani, este fotbalist profesionist, el evoluând, la un moment dat, pentru FCSB, formația patronată de Gigi Becali. Chitoșcă a făcut o pauză de la cariera de fotbalist pentru a participa la Survivor România.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor România, cifre uriașe de audiență!

Reality-show-ul Survivor România a cucerit publicul din România, lupta dintre Războinici și Faimoși fiind urmărită, în fiecare ediție, de milioane de telespectatori.

Sâmbătă, 15 mai și duminică, 16 mai Kanal D a fost lider absolut de audiență în timpul emisiei Survivor România. 

Sâmbătă, 15 mai, în intervalul de difuzare Survivor România (19:59 – 23:59), Kanal D a fost pe primul loc în topul televiziunilor din România pe toate categoriile de public monitorizate.

Stația a înregistrat 8,9% rating și 23,0% cota de piață pe targetul Național, 7,7% rating și 21,1% cota de piață pe targetul All Urban și 7,1% rating și 26,2% cota de piață pe targetul Comercial.

Ediția de sâmbătă, 15 mai a Survivor România a fost urmărită, în medie, de 1.569.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.  În minutul de aur, atins la 22:22, aproape 2.3

milioane (2.297.000) de telespectatori se uitau la duelul dintre Faimoși și Războinici. 

Și duminică, 16 mai, Kanal D și-a menținut poziția de lider absolut de piață pe intervalul de difuzare Survivor România (19:58 – 23:49). Kanal D a înregistrat atunci 9,8% rating și 20,9% cota de piață pe targetul Național, 7,8% rating și 18,7% cota de piață pe targetul All Urban și 7,3% rating și 22,4% cota de piață pe targetul Comercial.

Ediția respectivă a fost urmărită de o medie de peste 1.5 milioane de telespectatori (1.576.000) în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:44, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 2 milioane (2.073.000) de telespectatori.

Survivor România este difuzat joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 20:00 la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru atunci când are loc emisia și la TV.  

Citeste si: Survivor Romania: Andreea Lodba s-a intors in tara! Cine a asteptat-o la aeroport pe Faimoasa

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.