Live Stream Online „Survivor România” - Ediția de joi, 8 iulie 2021 - VIDEO. Primul joc din semifinalele Survivor România 2021!

,
Semifinale Survivor România 2021
Încep semifinalele Survivor România 2021[Sursa foto: captura video Kanal D]

În această seară, de la ora 20:00, puteți urmări primul joc din semifinalele Survivor România 2021. Urmăriți reality-show-ul LIVE la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Cei 5 semifinaliști de la Survivor România 2021 intră în competiția pentru MAREA FINALĂ SURVIVOR 2021 începând din această seară, la Kanal D.

Prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, îi anunță pe concurenți că cel care va câștiga jocul va avea imunitate.

Vezi Online Video ediția de joi, 8 iulie 2021, a emisiunii „Survivor Romania” Live pe Kanal D

Cei 5 semifinaliști de la Survivor România 2021 sunt Elena Marin, Maria, Marius, Andrei și Zannidache. 

Elena Marin le propune celorlalți concurenți rămași în competiție să se încurajeze reciproc, în ciuda conflictelor ce au avut loc între ei în această ediție Survivor România.

Elena Marin și Zannidache, membri ai aceleiași echipe, cea a Faimoșilor, au fost implicați într-un conflict de proporții.

Totul a plecat de la o nominalizare a lui Zanni, făcută de către Elena Marin, ceea ce a declanșat un război între cei doi. S-au aruncat cuvinte grele, dar jocul este acum la final iar ambii concurenți trebuie să se axeze pe performanța fizică și pe lupta pentru accederea în MAREA FINALĂ SURVIVOR 2021.

Semifinaliști Survivor
Elena Marin le propune celorlalți semifinaliști Survivor să se susțină reciproc[Sursa foto: captura video Kanal D]

Citeste si: Alexandra Stan, mamă pentru prima dată? Faimoasa de la Survivor a făcut primele declarații despre copil

Semifinale Survivor România 2021: Primul joc al semifinalelor Survivor

Primul joc din semifinalele Survivor România 2021 testează din plin echilibrul concurenților.

Câștigătorul va avea parte de imunitate, așa cum anunță prezentatorul Daniel Pavel.

Marele câștigător Survivor România 2021 va fi aflat în Marea Finală Survivor, transmisă în ediția de sâmbătă difuzată de Kanal D.

A fost un concurs care a avut parte de toate: o competiție sportivă acerbă, strategii, vedete, certuri de proporții, prietenii. La final un singur concurent va rămâne în picioare și va pleca acasă cu premiul cel mare.

Daniel Pavel a mărturisit că reality-show-ul Survivor România 2021, pe care l-a prezentat, l-a făcut să se apropie de fiecare concurent care a participat la această emisiune-concurs fenomen, ce a obținut cifre de audiență impresionante.

„M-am simțit apropiat de fiecare concurent în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion.... Concurentii Survivor au alcătuit acel personaj colectiv care a oferit o emoție uriașă acasă. S-a creat o puternică legătură între public și concurenți, o empatie ieșită din comun. Îi invit pe cei de acasă să își susțină în continuare favoriții în competiție. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură Marea Finală!”, declara prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel.

Semifinalele Survivor România 2021 pot fi urmărite joi și vineri de la ora 20:00 LIVE la TV, la postul Kanal D și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru atunci când emisia are loc și la TV.

Citeste si: FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Grațiela Teohari Duban este noua parteneră a lui Mihai Mitoșeru în emisiunea”Se striga darul”, de la Kanal D. Ce profesie are, de fapt, soția lui Andrei Duban?

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Alexandra Stan, mamă pentru prima dată? Faimoasa de la Survivor a făcut primele declarații despre copil

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies