Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 16 ianuarie - VIDEO. Accidentări în cel de-al doilea joc pentru imunitate. Cine va avea nevoie de ajutorul medicilor?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 ian 2021, 18:00
Accidentări la Survivor România
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări show-ul de televiziune și Live Video Online pe kanald.ro.

„Survivor România” este emisiunea care transformă imposibilul în posibil și îi determină pe concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, să își forțeze limitele și să facă față celor mai grele provocări.

Vezi Online Video ediția de sâmbătă, 16 ianuarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

În cadrul competiției, 12 Faimoși și 12 Războinici luptă pentru a ajunge cât mai departe și a supraviețui în condiții grele, fără un adăpost deasupra capului și fără hrană.

Concurenții de la „Survivor România” trebuie să demonstreze că sunt capabili să își construiască singuri un spațiu care să le ofere confortul necesar, dar și că pot trăi zile în șir fără alimentele de bază. 

Competiția este o mare provocare pentru ambele echipe, astfel că deja au apărut primele reacții, concurenții având mai multe ieșiri nervoase.

Emisiunea „Survivor România”, un show incendiar și foarte iubit de public, este difuzată miercuri și joi de la ora 22:00, dar și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită la TV, dar și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Surpriza de proportii in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Ce se va intampla cu Georgiana! Daniel Pavel a facut anuntul incredibil!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel de-al doilea joc pentru imunitate, o mare provocare pentru Faimoși și Războinici

Primul joc pentru imunitate a fost câștigat de Faimoși, iar în seara aceasta, de la ora 20:00, cele două echipe se vor înfrunta din nou pe traseu pentru a câștiga imunitatea.

Probele se anunță foarte dificile, astfel că accidentările nu vor lipsi și chiar va fi nevoie de intervenția medicilor.

La finalul traseului, pe concurenți îi așteaptă un nou Consiliu dificil, având în vedere că echipa care va pierde va fi nevoită să facă nominalizări. Tensiunea va atinge cote înalte și în această seară la „Survivor România”, iar cele două echipe vor trece prin emoții mari. 

Citeste si: Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat spre eliminare! El este primul concurent nominalizat al saptamanii la Survivor Romania!