Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sâmbătă, 27 februarie 2021 - VIDEO. Jador o pune la punct pe Roxana Nemeș: „Termină cu astea că mă enervezi rău! Te-am votat că...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 feb 2021, 18:00
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

În lupta lor pentru supraviețuire, concurenții de la Survivor România 2021 se folosesc de toate armele din dotare, astfel că în ambele echipe deja au apărut strategii. Fiecare concurent își dorește să dea totul pe traseu, să aducă puncte pentru echipă și să obțină victoria. Ce se va întâmpla în această seară la Survivor România 2021, în cadrul jocului pentru imunitate

Vezi Online Video ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Înaintea celui de-al doilea joc de imunitate din această săptămână, în tabăra Faimoșilor se vor încinge din nou spiritele. Deranjată de faptul că a fost din nou nominalizată spre eliminare, Roxana Nemeș va reacționa dur.

„Nu îmi plac oamenii, nu e vorba de asumare, oamenii pe care nu te poți baza, oamenii care spun una și fac alta.”, va spune Roxana Nemeș.

Atitudinea Faimoasei îi va face pe Jador să își piardă cumpătul și să îi spună tot ce crede despre ea.

„Băi, Nemeș, termină cu astea că mă enervezi. Mă enervezi rău. Te-am votat că meriți, ești nebună?”, îi va spune Jador Roxanei Nemeș.

Roxana Nemeș va dezvălui că se simte trădată de fetele din echipă și le va reproșa acestora că au urmat regulile impuse de băieți și că acesta este motivul pentru care au nominalizat-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi cum se descurcă concurenții de la Survivor România 2021 pe traseu, dar nu ești în fața televizorului începând cu ora 20:00, atunci trebuie să știi că poți urmări emisiunea și online, live video pe site-ul Kanal D.

Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea Survivor România 2021 face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de joi până duminică, începând cu ora 20:00.

Citeste si: Roxana Ghiță a spus tot adevărul după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „ Plecarea mea din concurs are un rol...” Ce dezvăluiri a făcut Războinica?

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici. Un nou joc de imunitate începe la Survivor România 2021. Ce se va întâmpla în consiliul de nominalizare?

De la o ediție la alta, concurenții de la Survivor România 2021 sunt tot mai motivați să obțină victoria, indiferent de miza jocului. În această seară, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta din nou pe un traseu dificil pentru a câștiga totemul de imunitate.

Câștigarea imunității înseamnă în mod automat și un consiliu liniștit, având în vedere că echipa care va ieși învingătoare nu va mai fi nevoită să facă nominalizări. Primul joc de imunitate al acestei săptămâni a fost câștigat de echipa Războinicilor, astfel că Faimoșii au nominalizat-o din nou pe Roxana Nemeș spre eliminare.

Citeste si: ELIMINARE fulger la Survivor Romania 2021 in Consiliul de Nominalizare. Ce concurent a parasit competitia?

În cadrul consiliului de nominalizare din această seară, între cele două echipe vor exista din nou tensiuni, iar Musty va fi pus la zid. Care va fi motivul, dar și ce concurent va fi nominalizat spre eliminare poți afla urmărind emisiunea Survivor România de sâmbătă, 27 februarie 2021, la Kanal D.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.