Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de sambata, 30 ianuarie - VIDEO. Tensiuni în echipa Faimoșilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2021, 00:50

Astazi, de la ora 20:00, la “Survivor România”, o noua confruntare între Faimoși și Războinici, în jocul de imunitate! Poți urmări show-ul de televiziune și Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa primul joc de imunitate al saptamanii, Razboinicii au pierdut si au fost nevoiti sa faca nominalizari, in urma carora, Andreea a fost desemnata prima concurenta in pericol de eliminare.

Se anunta si in aceasta seara, 30 ianuarie, o noua editie plina de adrenalina la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil, al doilea joc de imunitate al saptamanii.

Vezi Online Video ediția de sambata, 30 ianuarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

In aceasta seară, la “Survivor România”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire, pe un nou traseu sportiv extrem de dificil, într-o nouă confruntare acerba, pentru o miza importanta. În cel de-al paisprezecelea joc de la debutul competiției, concurenții se vor duela în jocul pentru imunitate, atât de importantă pentru ca aceștia să își mentina echipa numeroasa.

Urmărește emisiunea „Survivor România”, sezonul cu numărul 2, atât din fața televizorului, cât și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată patru zile pe săptămână, de joi pana duminică, începând cu ora 20:00.

Morosanu, replici taioase la adresa Alexandrei Stan!

Al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania va fi unul palpitant deoarece pe langa traseul dificil care le va pune probleme concurentilor, acestia au pe umeri si presiunea imunitatii.

Momentele tensionate în tabara Faimoșilor ating din nou cote uriase. De aceasta data, Moroșanu este deranjat de atitudinea indiferenta a Alexandrei Stan din ultimele zile si rabufneste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mereu comentezi, taci din gură", îi spune Moroșanu Alexandrei Stan.

Tensiunile dintre băieți și fete în echipa Faimoșilor nu mai sunt ceva nou, chiar Alexandra Stan spunând că ea și colegele ei nu sunt luate în serios de către colegii lor Faimoși.

Nu pierdeti o noua batalia epica intre Faimosi si Razboinici, in aceasta seara, de la ora 20:00, la „Survivor Romania”, reality-ul revolutionar, prezentat de Daniel Pavel, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 29 ianuarie- VIDEO. Un Razboinic sufera o accidentare grava in timpul jocului de imunitate!

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 28 ianuarie- VIDEO. Alexandra Stan, momente dificile pe traseul sportiv, in jocul pentru recompensă!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.