Live Stream Online ”Survivor România”- Ediția de vineri, 12 februarie 2021- VIDEO. Zannidache a ajuns la limita răbdării: ”Nu pot să tolerez când cineva este fals”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 feb 2021, 20:53

O nouă ediție a emisiunii „Survivor România” 2021 începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Ediția din această seară a emisiunii ”Survivor România” 2021 va fi una plină de tensiuni și suspans. Între concurenți se aprind noi conflicte care duc la un scandal monstru. În această seară va ave loc un nou Consiliu, în urma căruia un concurent va fi propus spre eliminare. Ce echipă își va trimite un coechipier spre eliminare?

Vezi Online Video ediția de vineri, 12 februarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Citeste si: Bomba la Survivor Romania 2021! Primul cuplu din competitie: Roxana Ghita s-a indragostit de un coleg:"Are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi!"

În această seară, cele două echipe vor juca pentru imunitate, atât Faimoșii, cât și Războinicii se vor duela pe cel mai intens traseu de la Survivor România. Cele două echipe vor pune toata forța și energia în joc pentru a câștiga lupta.

Este un joc plin de emoții și tensiuni.

În aceasta seară va avea loc primul Consiliu al săptămânii, echipa care va pierde jocul de imunitate va trimite cu coleg spre eliminare.

Până la jocul de imunitate, tensiunile încep să apară în cele două tabere. În tabăra Razboinicilor se dezlanțuie un conflict monstru, în urma neînțelegerilor dintre Musty și Alin. 

Jador este la fel de tensionat în ultima vreme și preferă să se îndepărteze de echipă. Neînțelegerile din echipă și cearta cu prietenul său Culiță, l-a făcut pe Faimos să fie mai recalcitrant ca de obicei.

Până la Consiliu, concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor juca un nou joc plin de adrenalină în această seară și care îi va pune la încercare. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prezentatorul emisiunii va dezvălui și cum arată traseul pe care se vor lupta concurenții.

Zannidache ajunge la limita răbdării

Zannidache ajunge la capătul răbdării, acesta spune că nu mai poate tolera persoanele false care se află în jurul său.

”Eu nu pot să tolerez când cineva e fals lângă noi.”

Zannidache vrea să se răzbune pe unii dintre colegii săi, mai ales pe Elena Marin care l-a acuzat că i-au furat mâncarea.

Survivor România 2021 reprezintă o adevărată provocare pentru concurenții din ambele echipe, iar lucrurile încep să se complice atât în tabăra Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. Nu de puține ori s-a întâmplat ca Faimoșii și Războincii să poarte discuții în contradictoriu, nemulțumirile acestora fiind alimentate și de stresul competiției, dar și de lipsa hranei sau de oboseala acumulată până în acest moment.  

Emisiunea „Survivor România” 2021 face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de patru ori pe săptămână, mai exact de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Dacă ai deja o echipă favorită și nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, dar nu ești de fiecare dată în fața televizorului atunci când este difuzată la TV, poți urmări „Survivor România” 2021 accesând  https://www.kanald.ro/live.html    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.