Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 14 mai 2021 - VIDEO. Bătaie între Ștefan și Zanni!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 22:10
Ștefan îl ia la bătaie pe Zanni!
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de astăzi a reality-show-ului Survivor România e incendiară! Urmărește Survivor România și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Ștefan va ceda și va sări la bătaie la colegul său de echipă, Zanni!

"Nu vă halesc, perverșilor!", le spune Ștefan lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă, pe primul și lovindu-l. Elena Marin încearcă să îl oprească pe Ștefan, însă fără succes.

Vezi Online Video ediția de vineri, 14 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Războinicii remarcă faptul că în interiorul echipei Faimoșilor sunt, de fapt, două echipe încă de dinainte de a se porni bătaia dintre Ștefan și Zanni.

Zanni și Sebastian Chitoșcă sunt de o parte, în timp ce Elena Marin și Ștefan formează o altă bisericuță.

Nici în sânul echipei Războinicilor nu este liniște, dar tensiunile nu au ajuns nici pe departe la un asemenea nivel.

Ștefan a început conflictul cu Zanni și Sebastian Chitoșcă atunci când cei doi i-au urmărit în tufiș pe el și pe Elena Marin, pentru a afla ce vorbesc.

"Legat de treaba asta, că tot sunteți amândoi aici, aș vrea ca din momentul de față noi trei să ne vedem fiecare de treaba lui și de pătrățica lui, dacă vreți să ne salutăm,  bine, dacă nu, nu. 

Dacă vreți ne susținem pe traseu, dacă nu, nu, nu am niciun fel de problemă, în rest, cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție”, a spus Ștefan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-ai băgat în aceeași oală cu Zanni, eu nezicându-ți nimic în consiliu.  Asta e clar dovada că tu ești frustrat.  Prietenie cu tine nu am căutat niciodată, nici de deranjat nu te-am deranjat niciodată”, a spus, în replică, Sebi de la Faimoși.

Survivor România, lider de audiență!

Reality-show-ul Survivor România 2021 este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

Emisiunea din 6 mai a fost lider absolut de audiență  pe tronsonul ei orar. În intervalul orar 20:00 – 24:06, pe 6 mai, Kanal D a spulberat concurența cu “Survivor România”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.8 puncte de rating și 23,5% cota de piață, pe targetul Național, 8.8 puncte de rating și 22,2% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7.9

puncte de rating și 25,6% cota de piață, pe targetul Comercial. 

Minutul de aur, înregistrat la 22:27, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 2.357.000 de fani Survivor România. Survivor a avut pe 6 mai o medie de peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară (1.728.000) pe întreaga durată de difuzare a reality-show-ului.  

Emisiunea "Survivor România" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și live video online, pe site-ul kanald.ro, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Cum ajunge Sebastian Chitosca sa incaseze un pumn de la Stefan Ciuculescu pe traseu. Ce zice sotia fostului fotbalist

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.