Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 15 ianuarie - VIDEO. Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru primul joc de imunitate

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 15 ian 2021, 18:00
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii „Survivor România” începe la Kanal D, de la ora 20:00. Poți urmări show-ul de televiziune și Live Video Online pe kanald.ro.

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” va fi una specială atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că vor lupta pentru prima oară pentru imunitate. Probele nu vor fi deloc ușoare, iar concurenții vor fi nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte.

Vezi Online Video ediția de vineri, 15 ianuarie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Emisiunea „Survivor România”, un show plin de adrenalină și cu foarte multe răsturnări de situație, a început la Kanal D. Cele două echipe, Faimoșii și Războinici, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări și care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat show-ul până în momentul de față.

Pentru a avea parte de confort, concurenții de la „Survivor România” trebuie să lupte din răsputeri, astfel că doar cei care vor reuși să câștige probele de pe trasee vor avea parte de anumite avantaje.

Emisiunea „Survivor România” reușește să fie în topul preferințelor publicului, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D. Difuzată de cinci ori pe săptămână, mai exact miercuri și joi de la ora 22:00 și de vineri până duminică începând cu ora 20:00, emisiunea „Survivor România” poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video

pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momentul halucinant cand Majda de la echipa Faimosilor lesina dupa ce a fost izbita de roata gigant de pe traseul Survivor Romania 2021!

Jocul pentru imunitate le va testa limitele concurenților de la „Survivor România”

În ediția din această seară a emisiunii „Survivor România”, Faimoșii și Războinicii se vor afla în fața unei noi provocări, jocul pentru imunitate. Pe concurenți îi așteaptă un traseu greu și care îi va pune la mare încercare din punct de vedere fizic. Vor întâmpina dificultăți atât cei din echipa Faimoșilor, cât și Războinicii, astfel că tensiunea va atinge cote maxime în această seară.

Tot astăzi, pe concurenți îi așteaptă un consiliu greu. Ce anunț va face Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”, sezonul 2, poți afla urmărind ediția de astăzi, difuzată la Kanal D începând cu ora 20:00.

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.