Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 28 mai 2021 - VIDEO Daniel Pavel face un anunț foarte important: "E vorba despre un concurent..."

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 10:05
Daniel Pavel
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de vineri seară a reality-show-ului Survivor România este foarte interesantă. Urmăriți Survivor România și Live Video Online, pe kanald.ro.

Prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, face un anunț foarte important în această seară.

"E vorba despre un concurent care a fost cu noi încă de la începutul competiției...", anunță Daniel Pavel. Vom vedea despre cine este vorba și ce s-a întâmplat cu acest concurent urmărind ediția din această seară de Survivor România.

Vezi Online Video ediția de joi, 28 mai 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Vom avea un important joc pentru imunitate în această seară.

Ca de obicei concurenții vor da totul, miza fiind rămânerea fiecăruia în competiție.

Vom avea și binecunoscutul Consiliu pentru nominalizare. În cadrul acestui consiliu Daniel Pavel va face anunțul respectiv.

Vor exista și discuții între concurenți, ca în fiecare ediție Survivor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Survivor România, lider de audiență!

Emisiunea Survivor România este un adevărat fenomen, cu cifre record de audiență.

Sâmbătă, 15 mai, în intervalul de difuzare “Survivor România” (19:59 – 23:59), Kanal D a fost pe primul loc, în topul televiziunilor din România. Stația a înregistrat 8,9% rating și 23,0% cota de piață, pe targetul Național, 7,7% rating și 21,1% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,1% rating și 26,2% cota de piață, pe targetul Comercial.

Ediția de sâmbătă a emisiunii a fost urmărită, în medie, de 1.569.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

În minutul de aur, atins la 22:22, aproape 2.3 milioane (2.297.000) de fani ai emisiunii urmăreau Survivor România.

Și duminică, 16 mai, Kanal D și-a menținut poziția de lider incontestabil de audiență, pe intervalul de difuzare “Survivor România” (19:58 – 23:49).

Kanal D a înregistrat duminică 9,8% rating și 20,9% cota de piață, pe targetul Național, 7,8% rating și 18,7% cota de piata, pe targetul All Urban, și 7,3% rating și 22,4% cota de piață, pe targetul Comercial. Editia de aseară, cu jocul de comunicare și eliminarea din echipa Războinicilor a fost urmărită de o medie de peste 1.5 milioane de telespectatori (1.576.000) în fiecare minut al difuzării.

Minutul de aur, atins la 21:44, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 2 milioane (2.073.000) de fani. 

Survivor România face parte din  programul TV  al postului Kanal D, reality-show-ul putând fi urmărit de joi până duminică de la ora 20:00. Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Pentru a o vedea online trebuie doar să accesați  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari