Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 apr 2021, 18:00
Raluca Dumitru, concurentă la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

La Kanal D, de la ora 20:00, începe o nouă ediție „Survivor România”. Acum poți urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

În această seară, concurenții de la Survivor România 2021 vor intra din nou pe traseu, iar miza va fi una uriașă. Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru a câștiga imunitatea și șansa de a avea un consiliu de nominalizare liniștit, astfel că tenisiunea este la cote maxime.

Vezi Online Video ediția de vineri, 30 aprilie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Jocurile pentru imunitate pun tot timpul presiune pe concurenții de la Survivor România 2021, având în vedere că în joc este șansa fiecăruia de a rămâne în competiție. Pentru că în momentul de față lupta este una stârnsă, miza este uriașă, iar Faimoșii și Războinicii luptă cu toate forțele pentru ca totemul de imunitate să ajungă în tabăra lor.

Echipa Războinicilor este în continuare afectată de plecarea lui Starlin, un concurent care și-a pus amprenta asupra echipei și a cărui lipsă se simte din ce în ce mai mult.

Acesta este motivul pentru care Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să câștige fiecare joc de imunitate pentru a nu mai ajunge în situația de a pierde din nou un coechipier.

În ceea ce îi privește pe Faimoși, aceștia își doresc să rămână în aceeași formulă, astfel că toți concurenții sunt hotărâți să se impună pe traseu pentru a câștiga jocul de imunitate.

Jocul de imunitate din această seară se va desfășura pe un traseu spectaculos.

Ambele echipe vor da dovadă de ambiție și determinare, iar concurenții noi vor încerca să își înfrângă temerile și să lupte pentru a aduce puncte echipei.

Citeste si: Ce spune Daniela Iliescu despre relația cu Culiță Sterp? Mesajul postat de iubita Faimosului: „Dacă mi-ar fi zis cineva că...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să vezi ediția din această seară a emisiunii Survivor România 2021, dar nu ești în fața televizorului, trebuie să știi că poți urmări emisiunea și online, live video pe site-ul Kanal D. E nevoie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil și poți vedea emisiunea. Survivor România 2021 este un adevărat fenomen media. Emisiunea face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de joi până duminică, de la ora 20:00. 

Ce cred Faimoșii despre Cucu, cel mai nou concurent din echipă?

Faimoșii și Războinicii au primit forțe noi în această săptămână. Două fete și doi băieți au intrat în competiție și, așa cum era de așteptat, acest lucru a stârnit deja controverse.

Cucu, cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, este hotărât să se apropie de toți coechipierii și să nu se alăture niciunui grup.

Raluca Dumitru va spune despre Cucu că deși este tăcut, acesta știe cum și când să acționeze.

„Cucu este genul ăla care nu zice nimic, nimic, tac, tac, stau de-o parte și ți-o dă când nu te aștepți, când ți-e lumea mai dragă.”, va spune Raluca Dumitru.

„Nu cred că are ce căuta aici, nu știu, asta am văzut eu în primele secunde.”, va spune Zanni.

Citeste si: Ce făcea Mellina când era la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit totul: „Dezbrăcată, în mare...”