Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 6 martie 2021 - VIDEO. Jador iese din apă accidentat grav!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 mar 2021, 18:00
Jador, accidentat grav la Survivor România
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea de vineri Survivor România se anunță extrem de interesantă! Urmărește Survivor și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Va fi multă tensiune astăzi la Survivor România. Jador va fi scos accidentat grav din apă, iar Faimoșii vor privi șocați imaginile.

Andreea Antonescu este marcată de imaginea cu Jador curgându-i sânge, însă cântărețul este recunoscut ca fiind puternic și ambițios, așa că își va reveni cu siguranță.

Vezi Online Video ediția de vineri, 6 martie 2021, a emisiunii „Survivor România” Live pe Kanal D

Vineri vom avea unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, cel pentru imunitate.

Atât Razboinicii, cât și Faimoșii vor lupta din răsputeri pentru ca nimeni din echipa lor să nu plece și pentru un premiu surpriză. 

La testimoniale, Roxana Nemeș va critica un concurent de la Survivor, despre care va spune că dramatizează.

Musty Camara va spune, tot la testimoniale, despre Faimoși că nu au încredere în niciuna dintre concurentele lor.

În echipa Faimoșilor au existat dispute fete-băieți în sezonul acesta de Survivor România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un nou Consiliu de nominalizare

Vom avea astăzi parte de un nou consiliu de nominalizare. Vom afla numele primului concurent nominalizat pentru eliminare. 

În echipa Faimoșilor vor exista din nou discuții înainte de importantul joc pentru imunitate, iar Andreea Antonescu va fi foarte vocală în sânul echipei.

Cine va câștiga jocul pentru imunitate și cine va fi nominalizat pentru eliminare veți afla doar urmărind Survivor România astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Emisiunea Survivor România 2021 face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20:00. Dacă nu puteți urmări emisiunea la TV sau preferați să o vizionați Live Video Online trebuie să știți că Survivor este transmis și pe site-ul Kanal D. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați de la ora 20:00 https://www.kanald.ro/live.html și puteți vedea reality-show-ul care a cucerit inimile a numeroși telespectatori români.

Survivor, din nou pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Survivor România a fost lider de piață joi, 4 martie. Aproape 2 milioane de români s-au uitat joi seară la Survivor în fiecare minut al transmisiei, minutul de aur fiind atins la la ora 22:28, când 2.550.000 de telespectatori se uitau la Kanal D.

Joi, 4 martie, în intervalul orar 19:58 – 24:03, Kanal D a fost lider absolut de audiență, înregistrând 10,9% rating și 25,5% cota de piață, pe targetul Național, 8,8% rating și 22,0% cota de piață, pe

targetul All Urban, și 7,5% rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Comercial. 

Jocul de joi a fost extrem de intens, victoria Faimoșilor în jocul pentru recompensă fiind decisă la ștafetă. 

Citeste si: Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”