Live Stream Online Survivor România - Ediția de vineri, 9 aprilie – VIDEO. Noi tensiuni în echipa Faimoșilor!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 15:35
Noi tensiuni în echipa Faimoșilor
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă Survivor România este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Survivor România și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Sunt noi tensiuni în echipa Faimoșilor. Aceștia vor discuta cu toții seara despre ce se întâmplă în echipă, dar vor vorbi și separat, la testimoniale.

Zanni și Elena Marin, care sunt în război de mai multă vreme, sunt protagoniștii unui nou scandal la Survivor România.

Vezi Online Video ediția de vineri, 9 aprilie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

"Ți-a picat fața când ai văzut că au venit și ele două", i-a spus Zanni Elenei Marin, referindu-se la noile concurente intrate în echipa Faimoșilor, Irisha și Raluca Dumitru.

"Poftim?!", a reacționat Elena, cerându-i lui Zanni să nu înceapă din nou cu jignirile.

Lasă, cum să nu începem…Ce jigniri, mă, Eleno, cine te-a jignit?! ‘Zanni, să nu începem din nou cu jignirile’.

Formula de final, erai și tu în ea, dar când te văd că ești atât de șarpe… Ochi de șarpe și zici că nu te așteptai. Îi păcălește pe cei din jur"
, a spus Zanni la testimoniale, referindu-se la colega lui, cu care are un conflict.

Va fi un joc important în această seară, jocul pentru imunitate. Cine pierde trebuie să nominalizeze un concurent pentru eliminare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor România, aproape 3 milioane de telespectatori 

Emisiunea Survivor România de joi, 8 aprilie a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile. Show-ul a ținut în fața micilor ecrane aproape trei milioane de telespectatori (2.792.000

de telespectatori) în minutul de aur, înregistrat la 23:04.

2.058.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării emisiunii, ediția de joi de la Survivor România

Survivor România a înregistrat aseară 11,7% Rating și 26,0% Share, pe targetul Național, 8,8% Rating și 25,8% Share, pe targetul Comercial, și 9,6% Rating și 22,4% cota de piață, la orașe.

Emisiunea "Survivor Romania" face parte din  programul TV al postului Kanal D. Survivor România rulează joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și online. "Survivor Romania" este difuzată live video online de Kanal D și o puteți urmări accesând  pagina oficială de LIVE STREAM    de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Raluca Dumitru, declarații incredibile înainte de plecarea la Survivor România 2021. Faimoasa a dezvăluit că: ”Mi-e frică de mor de...”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.