Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 11 martie 2021 - VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mar 2021, 13:06
Teo Trandafir și Bursucu

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la o nouă ediție interesantă Teo Show astăzi, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu au astăzi invitați pe care cu siguranță telespectatorii noștri vor dori să îi vadă.

Îi vom vedea astăzi, printre alții, la Teo Show, pe Jador, care va intra live cu părinții săi, Carmen Trandafir, alături de fiica ei, Ana, pe Laura Bretan, care va intra prin Skype, pe Claudia Ghițulescu și Cristina Spătar și pe coordonatorul campaniei de vaccinare contra Covid-19, colonelul dr.

Valeriu Gheorghiță.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vom mai urmări astăzi, la Teo Show, rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, scriitor și fost redactor-șef și director editorial al revistei Playboy România.

Vom vedea ce mai are de dezvăluit și de comentat din lumea mondenă Dan Silviu Boerescu, ce cunoaște foarte bine domeniul și are numeroase surse în rândul persoanelor din showbiz.

Jador, pe care îl vom vedea astăzi la Teo Show, s-a accidentat grav la Survivor România și el chiar se gândea cum va reacționa mama lui când îl va vedea în această situație. Vom afla astăzi cum a trăit mama lui Jador momentul dificil.

Se știe că mama lui Jador este o femeie foarte credincioasă. Ea îl învață mereu de bine pe Jador și îl ceartă de fiecare dată când consideră că acesta nu alege calea cea bună.

În vlogurile lui Jador apare des glumind cu mama lui și vorbind cu ea despre religie. Se știe că și Jador este un băiat foarte credincios.

Doctorul Valeriu Gheorghiță, implicat într-un conflict cu Vlad Voiculescu

Doctorul Valeriu Gheorghiță a fost implicat într-un conflict cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Voiculescu a ales să publice o listă cu persoane care s-ar fi vaccinat în afara platformei de vaccinare.

În acest scandal, premierul Florin Cîțu a decis să trimită Corpul de Control la Ministerul Sănătății.

Vom vedea ce are de spus doctorul Valeriu Gheorghiță despre acest scandal. El deja a negat că s-au vaccinat persoane în afara platformei.

„Nu sunt persoane vaccinate în afara platformei.

Toate persoanele vaccinate sunt înregistrate în registrul național. Faptul că există o diferență este irelevant în condițiile în care avem persoane exceptate de la programarea în platformă, persoanele din centrele sociale, persoanele din învățământ, medici, persoanele fără adăpost, persoanele programate pentru transplant. (...) acesta este motivul pentru care cred că avem nevoie de o prevalidare a datelor și explicate în mod corect, tocmai pentru că generează ideea că sunt persoane care se vaccinează și nu sunt eligibile în etapa actuală”, a declarat colonel dr.
Valeriu Gheorghiță.

Emisiunea Teo Show face parte din   programul Tv al postului de televiziune Kanal D   și este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă dorești să vezi Teo Show Live Video Online, de pe tabletă, telefon mobil sau laptop, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 10 martie 2021- VIDEO

   

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.