Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 15 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 20:05
Teo Trandafir și Bursucu

Emisiunea Teo Show de astăzi se anunță foarte interesantă. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Printre invitații de astăzi se numără și Tania Budi, care arată senzațional la vârsta de 53 de ani.

Tania Budi și-a făcut recent prima operație estetică și vom vedea cum i-a schimbat această intervenție înfățișarea. Cu siguranță nu este ceva modificat foarte tare.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

La cei 53 de ani pe care îi are, Tania Budi stârnește invidia tinerelor prin aspectul ei deosebit de îngrijit și prin frumusețea ei.

Recent, Tania Budi și-a făcut prima intervenție estetică, după ce ani de zile s-a discutat că și-ar fi făcut mai multe operații estetice.

„E perfect. Mă trezesc dmineața și văd o față odihnită, îmi place, sunt fresh. Nu mai am aspectul ăla obosit deloc. Pleoapele erau mereu căzute, în special dimineața, chiar dacă dormeam bine, chiar dacă aveam grijă de mine, alimentație, sport, odihnă multă.

Ochii erau ușor umflați, pleoapele căzute, asta nu era tocmai ce îmi dădea o stare bună dimineața.

Consider că până la 60 de ani n-ar trebui să apelăm la operații estetice. Consider că ce mi-am făcut acum, blefaroplastie, nu este o operație estetică. Este o intervenție chirurgicală mică. Se apelează la bisturiu, dar nu aș numi-o operație estetică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În niciun caz nu mi-aș face ceva care să mă schimbe. Văd foarte multe persoane care, în urma unor intervenții chirurgicale majore, nu mai sunt ele”, a declarat Tania Budi la TV.

Teo Show, lider de audiență

Teo Show obține zilnic cifre foarte bune de audiență, emisiunea fiind urmărită de sute de mii de telespectatori de luni până vineri și obținând deseori titlul de lider de audiență.

Vom urmări astăzi al doilea episod din serialul difuzat de Teo Show, Bote și Alex în Kenya. Designerul Cătălin Botezatu, jurat al "Bravo, ai stil!" realizează o expediție alături de prezentatorul Kanal D Alex Dobreanu, în Kenya.

Vom mai vedea azi, la Teo Show, rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, fost redactor-șef și director editorial Playboy România.

Emisiunea Teo Show face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html  când îndrăgitul show de divertisment este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.