Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 februarie- VIDEO. Daniela, iubita lui Culita Sterp, face marturisiri inedite!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 feb 2021, 12:51
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

De la ora 15:00, începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”. Îndrăgitul show de divertisment este difuzat și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea „Teo Show” aduce in fiecare zi in atentia telespectatorilor cele mai recente stiri din showbiz-ul romanesc, dar si materiale interesante din diferite domenii, precum sanatate, beauty, sport sau muzica. Fiecare editie vine cu ceva inedit, surprinzator astfel incat sa le acapareze interesul celor din fata micilor ecrane. 

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Trandafir si Bursucu au pregatit si pentru editia Teo Show de astazi, 18 februarie, multe momente de senzatie si surprize pentru telespectatori.

Asa cum obisnuiesc sa faca in fiecare zi a săptămânii, de luni pana vineri, Teo și Bursucu se asigura ca celor de acasa sa nu le lipseasca momentele amuzante si nici informatiile picante din viata celor mai indragite vedete din Romania.

Emisiunea de divertisment „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 februarie 2021- VIDEO. Parintii lui Jador vorbesc pentru prima data la TV despre fata care l-a facut sa planga pe Faimos!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 februarie 2021- VIDEO. Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce puteti urmari astăzi, 18 februarie, la „Teo Show”? Iata ce invitați vor avea in platou Teo și Bursucu!

Fiecare dupa-amiaza de luni pana vineri este mai frumoasa atunci când este petrecută alaturi de Teo și Bursucu. Acestia isi doresc să aducă mereu zâmbetul pe buzele telespectatorilor fideli emisiunii, astfel că și astăzi vor avea in platou invitați de seama, care vor veni sa faca dezvaluiri inedite din culisele vietii lor. 

Editia de joi, 18 februarie a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au pregatit subiecte senzationale si invitati care va vor suscita atentia.

Culita Sterp a plans cu lacrimi amare atunci cand a citit scrisoarea pe care iubita lui insarcinata i-a trimis-o! Va rezista Faimosul artist la Survivor Romania departe de iubita lui si de copilul pe care tanara il poarta in pantece? Daniela face dezvaluiri in exclusivitate la Teo Show!

Augustin Viziru, tatic cu norma intreaga! Viata lui s-a schimbat radical de cand a venit pe lume Maria, fiica sa! Cum o adoarme pe cea mica, cum ii pregateste lapticul si cum arata viata actorului de opt luni incoace, va povesteste taticul Augustin de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 februarie 2021- VIDEO. Bianca Dragusanu face acuzatii socante!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.