Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 18 martie 2021 - VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 mar 2021, 14:05
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă "Teo Show" începe la ora 15:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Îi vom vedea astăzi, la Teo Show, pe Alina Laufer, Augustin Viziru, Romanița Iovan, alături de fiul ei Albert, Paul Georgescu și soția și vom intra în direct, prin Skype, cu Daniela, logodnica lui Culiță Sterp.

Totodată, vom urmări astăzi rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, scriitor și fost redactor-șef și director editorial Playboy.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță, va dezvălui cu siguranță amănunte despre sarcină. Logodnica lui Culiță se pregătește să nască în curând. Daniela urmează să nască în luna iunie.

"Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo.  Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea.

Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va  fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.  Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”, declara Daniela Iliescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi. Ca și Jador, el cântă atât în România, cât și în diaspora, pentru românii cărora le e dor de casă și se bucură să îi audă pe artiștii din țara lor.

Culiță Sterp și Jador sunt colegi de echipă la Survivor România 2021, la Faimoși, și chiar au avut un conflict în timpul competiției. Bogdan Mocanu, care îi cunoaște pe ambii și e prieten cu fiecare dintre ei, a mărturisit că Jador și Culiță sunt ca doi frați și că orice au de reglat reglează între ei. El a făcut apel ca lumea să nu mai comenteze și să nu mai spună că prietenia celor doi se va încheia, fiindcă, din punctul lui de vedere, acest lucru e imposibil.

Emisiunea Teo Show face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 15:00. Dacă vrei să vezi emisiunea Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html.     

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 17 martie 2021- VIDEO Noi dezvăluiri despre Jador, după revenirea acestuia spectaculoasă de la Survivor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.