Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 19 noiembrie - VIDEO. Dan Silviu Boerescu, despre zvonurile care ii au in centru pe Antonia si pe Alex Velea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2020, 14:02
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

De luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, Teo si Bursucu intra in casele telespectatorilor Kanal D. O nouă editie "Teo Show" poate fi urmarita si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Ne apropiem cu pasi repezi de weekend, iar Teo si Bursucu au pregatit si astazi o editie Teo Show de exceptie! Dacă este ora 15:00, atunci înseamnă că a venit momentul să te așezi comod în fața televizorului și să vezi ce surprize aduc si astaci Teo și Bursucu. De luni până vineri, la Kanal D este difuzată emisiunea "Teo Show", un format care îmbină informațiile utile cu noutățile din lumea mondenă.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Fiecare după-amiază este mai frumoasă atunci când este petrecută în compania celor doi prezentatori, Teo și Bursucu. Carismatici și mereu puși pe glume, cei doi reușesc să descrețească frunți și să aducă în atenția publicului subiecte dintre cele mai interesante, dar și divertisment de calitate.

Dacă nu te afli în fața televizorului în această după amiază, începând cu ora 15:00, dar nu vrei să pierzi o noua portie de buna dispozitie in cea mai nouă ediție a emisiunii "Teo Show", atunci poți

urmări emisiunea ta preferata de divertisment si online, de pe orice dispozitiv, fie că este vorba despre laptop, telefon sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 18 noiembrie- VIDEO. Nelu Ploiesteanu vine in platou si face dezvaluriri incredibile din culisele vietii sale!

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de marti, 17 noiembrie- VIDEO. Teo si Bursucu va aduc si astazi subiecte incendiare!


Ce invitați vin astăzi, 19 noiembrie la "Teo Show"!

Se anunță o ediție "Teo Show" plină de surprize. Lista de invitați a fost deja stabilită de Teo și Bursucu, astfel că cei care vor urmări emisiunea de astăzi vor afla multe lucruri inedite despre vedetele de la noi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Denisa Nechifor, Theo Rose si Andrei Banuta au acceptat o provocare care ca o sa va unga pe suflet! Raspund la cele mai incomde intrebari sau beau cele mai dubioase bauturi?
Majda, interventie la sani pe meleaguri straine! Culisele misterioasei vieti a artistei, astazi la Teo Show! Majda vine in platou si face dezvaluiri inedite din intimitate.

Dan Silviu Boerescu ne vorbeste despre zvonurile care ii au in prim plan pe Antonia si pe Alex Velea. Ce pregatesc cei doi acum, cand divortul dintre Antonia si Vicento s-a finalizat, aflati de la ora 15:00, la Teo Show!

Editia de marti a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe  pagina oficiala Kanal D de Live Stream

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.