Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 24 decembrie - VIDEO. Ce invitați vor trece pragul emisiunii?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 dec 2020, 13:00
Teo și Bursucu Foto(4)
Teo și Bursucu le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte

O nouă ediție "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Începând cu ora 15:00, telespectatorii Kanal D vor avea parte din nou de distracție. Cea mai nouă ediție a emisiunii „Teo Show” se anunță una interesantă și cu invitați de seamă. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici aduc optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Sfârșit de săptămână cu multe surprize la "Teo Show"! Ce invitați au astăzi Teo și Bursucu?

Teo și Bursucu vă dau întâlnire cu divertismentul de calitate, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D. Cei doi simpatici prezentatori le aduc telespectatorilor cele mai interesante subiecte. Aceștia te așteaptă cu o nouă ediție incendiară a celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, Teo Show.

Fiecare după-amiază este mai frumoasă atunci când este petrecută în compania simpaticilor Teo și Bursucu. Cei doi prezentatori vor să aducă zâmbetul pe buzele românilor, astfel că și astăzi vor avea alături invitați aleși pe sprânceană

Editia de joi a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îi vedeți pe Andreea Mantea și pe fiul David, cum îl așteaptă pe Moș Crăciun. Vedeta și minunea ei de băiețel, vă invită în casa lor, în Ajun de Crăciun. Stați să vedeți ce surprize a pregătit David, bătrânului cu plete dalbe!

În ziua de Ajun, fiica Sofia o dă de gol pe mama ei, Andreea Bănică. Merită sau nu artista vizita Moșului, în această seara? Răspunsul, abia după confesiunea fetițe sale de doar 11 ani.

Ilinca Vandici, surpriză în direct! Zian, fiul ei de doar 3 anișori, și Moș Crăciun au pus țara la cale și i-au pregătit vedetei ceva nebănuit.

Nu pierdeti o noua editie  "Teo Show", incepand de la ora 15:00, ce va debuta in forta, cu multi invitati surpriza si cu Teo Trandafir si Bursucu, gazdele celei mai indragite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarita si online, accesand pagina Kanal D de  Live Stream.

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.