Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 25 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la ora 15:00 la Teo Show

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă la Teo Show la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

O nouă ediție Teo Show începe astăzi, la ora 15:00, la Kanal D. Vom avea și astăzi subiecte interesante și vom vedea vedete pe care, cu siguranță, doream să le vedem.

Ca în fiecare joi, Dan Silviu Boerescu va veni în platou să comenteze evenimente din showbiz și să ne ofere noi dezvăluiri din lumea mondenă. Dan Silviu Boerescu este scriitor și a fost, în trecut, redactor-șef, apoi director editorial, al publicației Playboy.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Îi vom vedea astăzi la Teo Show pe Alexandra Ușurelu, alături de soțul ei, Bobby Stoica de la Voltaj, pe cunoscuta Malvina, pe Lidia Buble și mulți alții.

Totodată, vom vedea imagini de la Survivor România cu Elena Marin și Zanni, eternii rivali din competiție. Cei doi nu se suportă reciproc cu toate că fac parte din aceeași echipă.

Malvina Cservenschi a devenit cunoscută în televiziune. De destui ani Malvina a luat domeniul afacerilor și a dispărut din atenția publicului. Vom vedea ce ne va spune Malvina într-un interviu de senzație: ce a făcut în ultimii ani și cum îi merge în afaceri, mai ales în această perioadă deosebit de grea a pandemiei de Covid-19.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, fiind urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, ba chiar și de peste un milion uneori. De multe ori Teo Show a fost lider absolut de audiență pe tronsonul său orar.

Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri la postul nostru, de la ora 15:00.

Dacă doriți să vedeți emisiunea Live Video Online trebuie să știți că o puteți face accesând adresa kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.  

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea sunt doi dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Teo Trandafir are o experiență de circa 30 de ani în televiziune, iar Bursucu Adrian Cristea, mai tânăr, a recunoscut că a avut foarte multe de învățat de la simpatica și profesionista vedetă TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 24 martie 2021- VIDEO Laurette vine la rubrica Taboo!