Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 28 ianuarie- VIDEO. Imaginile durerii! Andreea Tonciu a fost surprinsa la cimitir!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 ian 2021, 13:57
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

La Kanal D, de la ora 15:00, începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”. Îndrăgitul show de televiziune este difuzat și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

„Teo Show”, emisiunea prezentată de indragitii Teo și Bursucu, le aduce în fiecare zi telespectatorilor cele mai noi informații din showbiz-ul autohton și nu numai, dar și materiale interesante din diferite domenii. Astfel, fiecare ediție vine cu ceva nou, astfel încât să le capteze interesul celor de acasă. 

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Ziua de joi vine cu multe momente inedite si surprize pentru fanii emisiunii „Teo Show”.

La fel cum o fac în fiecare zi a săptămânii, Teo și Bursucu sunt hotărâți ca timpul pe care cei de acasă îl vor petrece în compania lor să fie unul de neuitat, iar din emisiune să nu lipsească momentele hazlii, dar nici picanteriile din viața vedetelor din România.

Emisiunea de divertisment „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 27 ianuarie- VIDEO. Ioana, prima aparitie dupa scandalul cu Ilie Nastase!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marti, 26 ianuarie- VIDEO. Faimosul Costi Ionita face declaratii direct din Republica Dominicana!

Iata ce puteti vedea astăzi, 28 ianuarie, la „Teo Show”? Ce invitați au Teo și Bursucu!

Fiecare după-amiază este mai placută atunci când este petrecută alaturi de Teo și Bursucu. Acestia vor să aducă zâmbetul pe buzele românilor, astfel că și astăzi vor avea alături invitați aleși pe sprânceană. Editia

de joi, 28 ianuarie a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

Decalogul soacrelor celebre! Astazi la Teo Show, vedeti cine sunt vedetele care va dau detalii nestiute despre viata lor de familie, dar si care sunt poruncile de neincalcat!

Imaginile durerii! Andreea Tonciu a fost surprinsa la cimitir! Pentru cine a varsat Andreea lacrimi amare printre morminte! Astazi de la ora 15:00, vedeta va spune totul despre cea mai trista zi!

Otniela si iubitul ei, bucate periculoase condimentate cu multa dragoste! Vedeti astazi la Teo Show cum a iesit bucatareala cu nabadai a celebrului cuplu!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 25 ianuarie- VIDEO. Teo si Bursucu vin cu cele mai interesante subiecte mondene!