Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 1 martie 2021 - VIDEO Ediție aniversară! Kanal D împlinește 14 ani!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 mar 2021, 16:16
Teo Show, ediție aniversară astăzi, la împlinirea a 14 ani de Kanal D

De la ora 15:00, la Kanal D începe o emisiune aniversară „Teo Show”. O poți urmări și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Kanal D împlinește astăzi 14 ani, iar îndrăgiții prezentatori Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră o ediție aniversară! Nu ratați emisiunea aniversară de astăzi Teo Show, de la ora 15:00!

Kanal D a emis prima oară în România pe 1 martie 2007. Au fost 14 ani foarte frumoși, în care Kanal D a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni foarte interesante și cu seriale palpitante, care i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură! Kanal D va continua să fie alături de dumneavoastră ca și până acum și vă mulțumim pentru încrederea și devotamentul

pe care ni l-ați arătat în toți acești ani!

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Trandafir și Bursucu, unii dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară, pregătesc și astăzi, la fel ca în fiecare an pe 1 martie, o ediție aniversară. Este ziua Mărțișorului, dar este și ziua postului Kanal D, pe care îl urmăriți cu interes și care a fost în permanență alături de voi, dragii noștri telespectatori, în cei 14 ani de la prima emisie în România.

Îi veți vedea astăzi, în ediția noastră aniversară, pe prezentatorii noștri, care vă vor transmite un mesaj. Printre aceștia: Andreea Mantea, Mihai Mitoșeru, Anamaria Barnoschi, Cristina Mihaela Dorobanțu, Daniel Pavel, Andreea Stravoiu, Ernest.

Emisiunea Teo Show a fost de nenumărate ori lider absolut de audiență pe tronsonul său orar.

Vom vedea astăzi și imagini de la prima ediție Teo Show, cu Bursucu și Teo Trandafir.

Va fi o ediție emoționantă astăzi, așa că nu ratați emisiunea aniversară de astăzi Teo Show, de la ora 15:00!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Trandafir și Bursucu, prieteni în afara micului ecran

Teo Trandafir și Bursucu sunt prieteni în afara micului ecran. Bursucu recunoștea că a învățat multe lucruri de la Teo Trandafir, care are o experiență de aproape trei decenii în televiziune.

„Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat.

La începutul relației noastre profesionale spuneam: 'E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început.
Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”
, spunea, foarte frumos, Bursucu despre colega sa de platou, Teo Trandafir.

Emisiunea Teo Show face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a urmări emisiunea online, de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 26 februarie 2021- VIDEO