Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 22 februarie 2021- VIDEO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 feb 2021, 13:18
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 15:00, pe Kanal D începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”. Acum poți urmări emisiunea ta favorită de divertisment și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

O nouă săptămână începe în forță la Teo Show, iar Teo și Bursucu sunt gata să aducă în fața celor de acasă cele mai noi informații din lumea mondenă, dar și subiecte de interes general. Dacă vrei să alungi monotonia zilei de luni, atunci trebuie să urmărești emisiunea Teo Show, începând cu ora 15:00, pe Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Show este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, Teo Trandafir și Bursucu reușind să îi cucerească pe cei de acasă cu atitudinea lor mereu pozitivă, dar și prin faptul că în fiecare ediție a emisiunii prezintă subiecte dintre cele mai interesante. Pe lângă informațiile de interes general, distracția este asigurată, astfel că nu trece nici măcar o zi fără ca cei doi carismatici prezentatori să nu aducă zâmbetul pe buzele fanilor emisiunii.

Teo Show este emisiunea difuzată la Kanal D de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00, astfel că timp de 2 ore, Teo și Bursucu intră în casele românilor și le fac zilele mai frumoase, încercând să alunge stresul și problemele de peste zi. Emisiunea de divertisment face parte din programul Tv al postului de televiziune Kanal D și dacă nu ești mereu în fața televizorului pentru a o urmări, acum poți face acest lucru și online, live video pe site-ul Kanal D.

Tot ce trebuie să faci pentru a vedea emisiunea online este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. 

În fiecare ediție a emisiunii, Teo și Bursucu au alături invitați de seamă care vin cu noutăți din viețile lor personale sau profesionale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 februarie 2021- VIDEO. Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana!

Ce poți vedea în ediția de luni a emisiunii „Teo Show”? Iată ce invitați au Teo Trandafir și Bursucu 

Cei care vor urmări astăzi emisiunea Teo Show vor avea parte de foarte multe surprize. Teo și Bursucu au pregătit și astăzi subiecte dintre cele mai interesante, astfel că printre invitații de astăzi să numără Alin Sălăjean și soția acestuia.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 va veni în platoul emisiunii pentru a vorbi despre problemele sale de sănătate, dar și pentru a dezvălui ce nu s-a văzut la TV. Tot astăzi, Simona Hapciuc va intra în direct la Teo Show și va face primele declarații după ce a fost eliminată din emisiune.

Fanii emisiunii vor avea posibilitatea de a intra în casa Vioricăi Dăncilă și de a o cunoaște în postura de mamă și soție, astfel că ediția Teo Show de luni se anunță una plină de surprize.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 februarie 2021- VIDEO. Bianca Dragusanu face acuzatii socante!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.