Live Stream online Teo Show - editia de luni, 24 august

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 aug 2020, 14:26

Teo si Bursucu revin astazi cu un nou sezon "Teo Show", plin de buna dispozitie, invitati cu povesti extraordinare si multe alte surprize incepand cu ora 15:00, la Kanal D.

Indragitii prezentatori Teo Trandafir si Bursucu revin in forta, pe micul ecran plini de energie si pusi pe glume pentru a face dupa-amiezele mai frumoase.

Vezi online video emisiunea Teo Show pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii, care este difuzat de luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, este asteptat cu nerabdare de catre Teo si Bursucu. Acestia si-au incarcat bateriile si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

Editia Teo Show din 24 august, Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte inedite despre vedetele autohtone

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama. Andreea Marin vine in platoul Teo Show sa ne vorbeasca despre ghinioanele intampinate de-a lungul carierei sale, in timpul emisiunilor in direct. Cum a reusit sa mascheze cazatura din direct, sau cum a dres busuiocul atunci cand tocul i s-a rupt?

Citeste si: „Teo Show”, un nou sezon incepand de astazi, de la ora 15:00

Citeste si: EXCLUSIV Cum se menține Teo Trandafir în formă după operația de micșorare a stomacului? Acesta este secretul ei: "Marea taină a dietei e..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pepe a incurcat-o! Fetele sale il dau de gol si va vor spune tot ceea ce nu stiati pana acum despre celebrul artist!

Si tot astazi, o frumoasa vedeta, aflata la al doilea mariaj va da vestea cea mare ca este insarcinata! Vedeta si sotul ei vin in platoul Teo Show, cu dezvaluiri incredibile despre sarcina-minune.

Nu pierdeti un nou sezon "Teo Show", incepand de astazi, 24 august, ora 15:00, ce va debuta in forta, cu multi invitati surpriza si cu Teo Trandafir si Bursucu, gazdele celei mai indragite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarita si online, accesand pagina Kanal D de Live Stream.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.