Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 28 septembrie - VIDEO. Denise Rifai, marturisiri inedite inainte de lansare noii sale emisiuni!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 12:26
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

Teo Trandafir si Bursucu vin si astazi, 28 septembrie, cu o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte de senzatie, distractie si invitati ce seama incepand cu ora 15:00, la Kanal D! Urmareste emisiunea si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

De luni pana vineri, de la ora 15:00, Teo si Bursucu sunt gata sa aduca multa distractie in casele telespectatorilor. Cei doi simpatici prezentatori vin pregatiti cu subiecte inedite, multe noutati interesante din viata vedetelor autohtone, dar si multe alte picanterii din culisele vietii acestora.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo și Bursucu au pregatit si in editia de astazi o emisiune de senzatie, cu invitati de seama.

Cei doi au revenit in forta pe micile ecrane si sunt hotarati sa le aduca oamenilor zambetul pe buze in fiecare dupa-amiaza, motiv pentru care subiectele abordate in emisiune sunt alese cu mare grija, astfel incat să fie pe gustul telespectatorilor fideli ai emsiunii. 

Dacă nu vrei sa ratezi editia de astazi a emisiunii "Teo Show", tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana un telefon, o tableta sau un laptop.

Poti urmari si online emisiunea ta preferata, live pe Kanal D,  pagina Kanal D de Live Stream.    

Editia Teo Show din 28 septembrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie si invitati de seama!

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati indragiti de public. Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:

Denise Rifai vine astazi la Teo Show, de aceasta data, ea, la 40 de intrebari! Cum si-a sarbatorit vedeta Kanal D ziua de nastere dar si ce emotii o incearca inainte de marea lansare a noii emisiuni, ne va povesti chiar ea.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 25 septembrie- VIDEO Cristi Brancu vine cu dezvăluiri din showbiz!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea, talente nestiute! Cum aschia nu sare niciodata departe de trunchi, astazi, vom afla si ce talente secrete are fiul ei, David! Cum e viata de vedeta, la doar cinci anisori, cum o surprinde pe celebra lui mama, dar si viceversa, aflati chiar de la ei! Andreea si David vin impreuna in platoul Teo Show!

Mama, fiica si nepoata, una mai talentata si mai frumoasa decat cealalta! Simona Florescu, Ioana Dichiseanu si micuta Anastasia fac dezvaluiri de familie! Aflati ce legaturi nebanuite exista intre cele trei generatii, dar si

cum se simte celebrul actor Ion Dichiseanu cu atatea figuri feminine in jurul sau, ne spun Simona, Ioana si Anastasia, de la ora 15:00, la Teo Show.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 24 septembrie. VIDEO Primele imagini cu Sasha, bebelușul celebru!

Editia de luni a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe  pagina Kanal D de Live Stream

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.