Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 29 martie 2021 - VIDEO

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 mar 2021, 13:00

O nouă ediție interesantă Teo Show începe la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

"Teo Show" incepe si astazi la ora 15:00 , cand veti putea urmari o noua editie plina de haz, dar si picanterii din vietile vedetelor din Romania.

Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte noi si foarte interesante, pe Kanal D sau    LIVE VIDEO Online.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 26 martie 2021- VIDEO La mulți ani, Bursucu!

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici aduc optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Show-ul de divertisment aduce în atenția celor de acasă cele mai interesante subiecte, dar și picanterii din viața vedetelor care fac parte din showbizul autohton.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă îți dorești să urmărești emisiunea, dar nu poți face acest lucru la TV, trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe site-ul Kanal D. Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea Teo Show, dar și celelalte emisiuni și seriale pe care le transmite Kanal D.

Început de săptămână cu multe surprize la "Teo Show"! Ce invitați au astăzi Teo și Bursucu?

Indragitii prezentatori Teo Trandafir si Bursucu revin astazi pe micul ecran cu  noua editie a emisiunii Teo Show, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a face dupa-amiezele mai frumoase.

Teo si Bursucu, aduc in atentia publicului subiecte de actualitate, din toate domeniile, dar si invitati de seama. Cei doi prezentatori si-au propus sa vina si astazi cu multa buna dispozitie si energie pozitiva, dar si multi invitati si momente de senzatie in platou.

Citeste si:  Teo Trandafir, castigatoarea premiului VIVA! Inspirational Celebrity 2020, in cadrul Galei “VIVA! Influencers Stories”

Se anunță si astazi o ediție "Teo Show" plină de surprize. Lista de invitați a fost deja stabilită de Teo și Bursucu, astfel că cei care vor urmări emisiunea de astăzi vor afla multe lucruri inedite despre vedetele de la noi.

Nu pierdeti o noua editie spectaculoasă "Teo Show", incepand de la ora 15:00, ce va debuta in forta, cu multi invitati surpriza si cu Teo Trandafir si Bursucu, gazdele celei mai

indragite emisiuni de divertisment, care poate fi urmarita si online, accesand pagina Kanal D de   Live Stream.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.