Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 4 ianuarie - VIDEO. "Teo Show" revine cu un nou sezon si cu multe surprize!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2021, 14:00

Teo și Bursucu revin astazi, 4 ianuarie la Kanal D, cu un nou sezon al îndrăgitei productii Teo Show! Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Indragitii prezentatori Teo Trandafir si Bursucu revin astazi pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii Teo Show, la fel de plini de energie si pusi pe glume pentru a face dupa-amiezele mai frumoase.

 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Noul sezon al emisiunii, care este difuzat de luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, este asteptat cu nerabdare de catre Teo si Bursucu.

Acestia si-au incarcat bateriile si sunt pregatiti pentru noi momente de senzatie alaturi de invitatii lor din platou, dar si de noi provocari de lansat vedetelor.

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici aduc optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi  pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 25 decembrie- VIDEO. Crăciun cu voie bună și cântec, în ediția specială

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 23 decembrie- VIDEO. Teo si Bursucu au pregatit multe surprize!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un nou sezon "Teo Show", astazi, 4 ianuarie, de la ora 15:00, va debuta in forta, cu multi invitati surpriza!

Teo și Bursucu reușesc să întrețină atmosfera și să aducă buna dispoziție în casele românilor, însă acest lucru nu ar putea fi posibil fără invitații de seamă care le trec pragul în fiecare zi, de luni până vineri. Fie că vorbim despre vedete din România, fie că facem referire la specialiști din diferite domenii, cu toții vin la „Teo Show” hotărâți să faca dezvaluiri inedite.

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati de seama, dar si cu multe surprize!

Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte incitante veti putea urmari in editia de astazi:

Veste bomba in lumea mondena! Vedeta e insarcinata! A tinut sarcina in secret, timp de sapte luni, dar azi rupe tacerea! Aflati cine este vedeta care va deveni mamica in 2021! Celebra blonda si sotul ei vin in platoul Teo Show, de la ora 15:00, la Kanal D.

Dupa Revelion, ciorba de potroace! Cele mai iubite vedete incep noul an in pasi de dans pe muzica buna si puse pe dezvaluiri! Vasile Muraru si Valentina Fatu, Laurette, Ioana Filimon, Maria Constantin, Armin Nicoara, Claudia Puican si Ciprian Silasi, sunt o parte dintre vedetele care se vor distra astazi alaturi de voi, la Teo Show! Cum au petrecut sarbatorile si ce asteptari au de la Noul An va vor spune chiar celebrii artisti, astazi, de la ora 15:00!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.