Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 decembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 dec 2020, 13:26
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 15:00, pe Kanal D începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Dacă vrei să începi săptămâna cu zâmbetul pe buze și cu foarte multă energie, atunci trebuie să urmărești ediția de luni a emisiunii „Teo Show”. De la ora 15:00, de luni până vineri, Teo și Bursucu le aduc fanilor emisiunii cele mai interesante subiecte, dar și o mulțime de surprize.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Chiar dacă este luni, iar începutul de săptămână este pentru majoritatea persoanelor unul obositor, cei care vor urmări astăzi emisiunea „Teo Show”  cu siguranță vor începe săptămâna într-o notă pozitivă.

Teo și Bursucu și-au încărcat bateriile în cele două zile libere de weekend, iar astăzi vin din nou în fața telespectatorilor cu informații noi și știri despre vedetele din showbizul autohton.

Nu ai posibilitatea de a urmări la tv emisiunea „Teo Show”, începând cu ora 15:00? Nicio problemă. Acum poți vedea emisiunea și online, live video pe Kanal D. Este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 2 decembrie- VIDEO. O nouă emisiune incendiară, cu Teo și Bursucu!

Săptămâna începe în forță la „Teo Show”. Ce subiecte poți vedea astăzi și ce invitați vin în platoul emisiunii?

„Teo Show” este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, cei doi prezentatori carismatici, Teo Trandafir și Bursucu, reușind prin farmecul personal să fie pe placul celor de acasă.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la „Teo Show” sunt prezentate subiecte interesante din diferite domenii, dar și cele mai noi informații despre vedetele din România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei care vor urmări ediția de astăzi a emisiunii „Teo Show”, fie din fața televizorului, fie online, de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil, o vor putea vedea pe Vica Blochina, alături de mama ei. Cele două vor veni în platoul emisiunii și vor face dezvăluiri emoționante din viața de familie.

Tot astăzi, băieții de la Deles Trapaneles vor arăta cum se descurcă la „pescuitul” cu rola de hârtie, iar lucrurile se vor complica și mai mult pentru ei în momentul în care jocul se va lăsa cu o mare pedeapsă. 

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de marti, 1 decembrie- VIDEO. Teo Trandafir va aduce astazi, de Ziua Nationala a Romaniei, subiecte incendiare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.