Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 8 februarie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 feb 2021, 13:00
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție a emisiunii „Teo Show” începe la Kanal D, de la ora 15:00. Poți urmări emisiunea de divertisment și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la o nouă ediție foarte interesantă a îndrăgitului show de divertisment Teo Show, transmis de Kanal D.

Printre vedetele pe care le vom vedea astăzi, la Teo Show, se numără cântăreața Lavinia Pîrva, Whats Up, Daniela Gyorfi, Ioana Filimon și Jador, cu care vom vedea imagini din Dominicană.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment de la noi din țară. Nu o dată Teo Trandafir și Bursucu au reușit să obțină poziția de lider absolut de piață pe tronsonul lor orar.

„Teo Show” face parte din  programul TV al postului Kanal D, este prezentată de Teo Trandafir și Bursucu și este difuzată de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

Și astăzi cei doi îndrăgiți prezentatori de televiziune vă vor aștepta cu noutăți din lumea mondenă și cu invitați pe care cu siguranță telespectatorii de-abia așteaptă să îi vadă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântăreața Lavinia Pîrva este căsătorită cu artistul Ștefan Bănică Jr. Nu de puține ori presa mondenă a scris că cei doi ar divorța, iar Lavinia se distrează și ea pe marginea acestui subiect. La sfârșitul anului trecut Lavinia Pîrva comenta cu umor desele știri false potrivit cărora ar divorța.

„Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun

mare cu actele pregătite.😂 La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, transmitea Lavinia Pîrva pe contul ei de socializare, la finalul anului trecut, după ce presa mondenă a scris că divorțează de Bănică Jr. fiindcă a apărut fără verighetă la mână în public.

Vom mai vedea în emisiunea de astăzi imagini cu îndrăgitul artist Jador, aflat în Republica Dominicană, unde participă la îndrăgitul reality-show de la Kanal D Survivor România.

Totodată, vom afla vești și despre Daniela Gyorfi, o artistă îndrăgită de la noi, pe care a afectat-o pandemia de Covid-19, la fel ca pe toți actorii și cântăreții de la noi.

Urmărește emisiunea „Teo Show” atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea emisiunea ta preferată de divertisment de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 5 februarie 2021- VIDEO