Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 11 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 18:20
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 cu o nouă ediție foarte interesantă Teo Show.

Printre cei pe care îi vom vedea astăzi la Teo Show se numără manelistul Liviu Guță, Tudor și Ana Ionescu, Andreea Bostănică (adolescenta care a dat lovitura pe Tik Tok, având 2 milioane de urmăritori!), specialiștii în modă Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și mulți alții!

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Liviu Guță va veni astăzi în platou, unde ne va cânta și ne va dezvălui amănunte din viața lui personală.

Despre cunoscutul manelist știm că a divorțat de Iuliana Mititelu, cu care are doi copii, și s-a căsătorit în februarie 2020 cu Roxana Maria, o brunetă foarte atrăgătoare din Cluj.

”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este

că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei (n.r.- au un băiat, Mario, 11 ani, violonist talentat, și o fată, Maria, 6 ani, care studiază pianul)!”
, spunea Liviu Guță despre divorț.

Vom vedea ce dezvăluiri ne va face Liviu Guță despre cel de al doilea mariaj al său și vom afla cum s-a adaptat la această perioadă foarte dificilă pentru artiști, cea din timpul pandemiei de Covid-19.

Teo Show, lider de audiență!

Difuzată la Kanal D din septembrie 2013, emisiunea Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, formează un tandem extraordinar pe micul ecran. Totodată, în afara micului ecran cei doi sunt buni prieteni.

Emisiunea Teo Show din 4 mai, adică din a treia zi de Paști, a fost lider absolut de audiență  pe tronsonul ei orar.

Pe 4 mai, în intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D a fost pe primul loc în topul televiziunilor din România pe toate targeturile monitorizate.

Postul TV a acumulat un rating de 3,8% și 16,9% cotă de piață la nivelul întregii țări, 2,1% puncte de rating și 15,8% cotă de piață în rândul publicului comercial și 3,2% puncte de rating și 14,0% cotă de piață în rândul publicului de la orașe, potrivit Kantar Media România.

Minutul de aur, înregistrat la 15:01, a adunat în fața micilor ecrane 678.000 de telespectatori. În medie, în fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit, în intervalul mai sus menționat, de 879.000  de

fani ai emisiunii din întreaga țară. 

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă alegi să urmărești emisiunea online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când aceasta este difuzată la TV, la postul Kanal D. 

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 10 mai 2021- VIDEO

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.