Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 13 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 13 oct 2020, 13:34
Teo și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

Teo și Bursucu aduc distracția în casele românilor de luni până vineri, începând cu ora 15:00, la Kanal D. Urmărește o nouă ediție "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Chiar dacă este marți, 13, Teo și Bursucu sunt hotărâți să nu țină cont de nicio superstiție și să aducă și astăzi zâmbetul pe buzele celor care vor urmări emisiunea. Astfel, începând cu ora 15:00 va fi difuzată o nouă ediție "Teo Show", care se anunță una plină de surprize. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

La fel cum o fac de fiecare dată, Teo și Bursucu vor veni și astăzi în fața publicului cu subiecte interesante și noutăți despre cele mai îndrăgite vedete din România. Pe cei care vor urmări emisiunea îi așteaptă o ediție interesantă, cei doi prezentatori carismatici asigurându-se că distracția și buna dispoziție vor fi la cote maxime. 

Dacă nu ești în fața televizorului începând cu ora 15:00, dar nu vrei să ratezi emisiunea ta favorită de divertisment, atunci trebuie să știi că o poți urmări și online, live pe Kanal D.

Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce invitați vin astăzi în platoul emisiunii "Teo Show" și ce surprize au pregătit Teo și Bursucu?

Având în vedere că vremea de afară este mohorâtă, Teo și Bursucu au pregătit o ediție incendiară "Teo Show", care cu siguranță va alunga plictiseala. 

Astăzi, Marian Drăgulescu le va arăta celor de acasă cât de priceput este în bucătărie și va accepta provocarea de a prepara un desert. În plus, în exclusivitate la "Teo Show", sportivul va da detalii despre noua lui iubită și despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

Se gândește din nou la însurătoare?

Tot astăzi, în platoul emisiunii "Teo Show" vor veni Cristi Brancu și Oana, soția acestuia. Dacă în mod normal el dezvăluie totul despre vedete, astăzi a venit momentul să vorbească despre viața sa personală. Cei doi le vor spune celor de acasă marele secret al iubirii lor. 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.