Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 15 decembrie - VIDEO. Teo și Bursucu vă aduc și astăzi subiecte incendiare!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 dec 2020, 13:15
Teo si Bursucu vor intra din nou în casele romanilor cu cele mai noi informatii din lumea showbiz, subiecte inedite despre vedete si multe alte surprize.

Teo și Bursucu vin și astăzi la Kanal D, începând cu ora 15:00. Poți urmări emisiunea "Teo Show" și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" incepe si astazi la ora 15:00, cand veti putea urmari o noua editie plina de haz, dar si picanterii din vietile vedetelor din Romania. Teo si Bursucu va asteapta cu subiecte noi si foarte interesante, pe Kanal D sau  LIVE VIDEO Online.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment, „Teo Show”, face parte din  programul TV   al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi, de luni

până vineri, începând cu ora 15:00.

Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, aceasta fiind difuzată live video pe Kanal D. Dacă nu ești acasă și vrei să vezi ce mai fac vedetele tale preferate și ce subiecte interesante au pregătit Teo și Bursucu, atunci, tot ce trebuie să faci este să accesezi   https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Editia Teo Show din 15 decembrie

Fiecare după-amiază este mai frumoasă atunci când este petrecută în compania simpaticilor Teo și Bursucu. Cei doi prezentatori vor să aducă zâmbetul pe buzele românilor, astfel că și astăzi vor avea alături invitați aleși pe sprânceană.  

Teo si Bursucu vor intra din nou în casele romanilor cu cele mai noi informatii din lumea showbiz, subiecte inedite despre vedete si multe alte surprize.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Teo Trandafir, castigatoarea premiului VIVA! Inspirational Celebrity 2020, in cadrul Galei “VIVA! Influencers Stories”

Teo și Burucu aduc optimismul in casele voastre, cu mult umor, invitati cu povesti inedite, muzica buna, facand dupa-amiezile mai frumoase.

Zilnic, de luni pana vineri, de la 15:00, Teo si Bursucu isi dau intalnire, in direct, cu voi, si fac ce stiu mai bine: haz de necaz, sa glumeasca si sa va ofere o permanenta stare de bine.

Editia de marți a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.