Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 februarie 2021- VIDEO. Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 feb 2021, 11:36
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

La Kanal D, de la ora 15:00, incepe o noua editie „Teo Show”. Puteti urmari emisiunea de astazi si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Indragita emisiune „Teo Show” aduce zilnic mult optimism,amuzament si buna dispoziție in casele telespectatorilor. Teo și Bursucu pregatesc in fiecare zi de luni pana vineri subiecte incitante, dar si invitati pe placul fanilor emisiunii, astfel ca fiecare editie „Teo Show” este cu adevarat speciala.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Productia „Teo Show” este un format de televiziune, menit sa aduca cele mai recente stiri din lumea mondena, dar și informații de la specialisti in domeniul sanatatii si al frumusetii, care se bucură de mare succes în România, astfel

emisiunea se afla mereu printre preferintele publicului.
Un mare aport in acest sens il au cei di simpatici prezentatori, Teo si Bursucu, care știu să aducă în fața telespectatorilor aspectele pozitive din orice situație, reușind să asigure doza zilnică de bună dispoziție.

Emisiunea „Teo Show” este un show de divertisment apreciat de public și de mai mulți ani face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, în intervalul 15:00-17:00.

Dacă vreti să urmariti emisiunea „Teo Show” chiar și atunci când nu va aflati acasa in fata televizorului, atunci trebuie să stiti ca aveti posibilitatea de a o urmări oriunde v-ati afla, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 februarie 2021- VIDEO. Bianca Dragusanu face acuzatii socante!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 12 februarie 2021- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce surprize au pregatit Teo și Bursucu? Iată ce puteti urmari in ediția de marti, 16 februarie a emisiunii „Teo Show”!

Cei doi prezentatori Teo si Bursucu, încearcă in fiecare editie a emisiunii „Teo Show”, sa aduca în atenția telspectatorilor noutati din showbizul romanesc, astfel că invitații lor sunt aleși tot timpul cu mare atenție.

In ediția de marți, 16 februarie 2021, cei care vor urmări emisiunea „Teo Show” vor putea descoperi noi informati despre vedetele autohtone, detalii inedite despre concurentii de la Survivor, dezvaluite de catre membrii ai familiei

lor, dar si multe alte surprize, ce va asteapta incepand cu ora 15:00, la Kanal D!

Alin Oprea o prezinta pe iubita lui, Medana! Femeia despre care artistul spune ca este sufletul lui pereche! Cum e viata lui de cand iubeste cu pasiune si s-a mutat cu Medana sub acelasi acoperis, va povesteste Alin in platoul Teo Show!

Au inotat cu un crocodil si au supravietuit sa povesteasca intregii tari aventura vietii lor! Cine sunt celebrii soti care au avut atat de mult curaj aflati astazi, de la ora 15:00, la Kanal D!

Victor Slav, alaturi de Raul si de Stelian, cei mai buni prieteni ai lui! Ii cunoasteti perfect pe cei doi, dar habar n-aveati ca ii mai cheama si asa! Descoperiti astazi, in direct, la Teo Show, cine sunt Raul si Stelian si ce legatura au cu Vicor Slav!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 11 februarie 2021- VIDEO

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.