Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 16 martie 2021 - VIDEO Ce vedete vom vedea astăzi

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 mar 2021, 13:49
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă "Teo Show" începe la ora 15:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră astăzi noi subiecte interesante. 

Vor apărea Marcela Fota, Carmen Brumă, Roxen și Melina de la Survivor România.

Totodată, vom vedea cum comentează ținutele unor vedete Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, îndrăgiții jurați de la "Bravo, ai stil".

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Îi vom vedea și pe alți artiști, care vor interpreta mai multe piese astăzi, la Teo Show.

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, nu de puține ori fiind lider absolut de audiență pe tronsonul său orar.

Bursucu Adrian Cristea dezvăluia că a învățat multe lucruri de la Teo în anii în care au colaborat împreună la Kanal D. Cei doi au o relație de prietenie și în afara micului ecran și își împărtășesc lucuri din viețile lor și din experiențele lor de părinți.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, mărturisea Bursucu.

Teo Trandafir are o experiență de circa trei decenii ca prezentatoare și moderatoare a unor show-uri TV.

Pentru o scurtă perioadă Teo a încercat și o carieră politică, însă avea să mărturisească faptul că domeniul nu era pentru ea. În trecut și Teo și Bursucu au trecut prin grave probleme de sănătate, dar, din fericire, totul este acum în regulă cu amândoi.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D.

Dacă vrei să vezi show-ul Live Video Online de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 15 martie 2021- VIDEO Interviu cu Bianca Drăgușanu