Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 20 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 apr 2021, 13:18
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea vă așteaptă cu noi invitați speciali de la ora 15:00.

Îi vom vedea pe Cătălin Moroșanu, care a părăsit recent Survivor România din pricina unei accidentări, Raluca de la Angels, Monica Roșu și alții.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Ciprian Silași, fost concurent Exatlon, va putea fi văzut și el astăzi la Teo Show.

Va intra prin Skype și iubita interpretului de muzică populară, care tocmai a născut.

Ciprian Silași s-a făcut remarcat la concursul Exatlon România, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Silași a participat la show când antrenorul Faimoșilor era Giani Kiriță, așa că cei doi au intrat în diverse clinciuri verbale.

Kiriță l-a poreclit pe Silași "Lăutarul", având în vedere că acesta este cântăreț și chiar l-a întrebat, la un moment dat, dacă îl cheamă să îi cânte la un botez.

"Nu-i problemă, bani să ai", a replicat Silași.

Prin lejeritatea lui, Ciprian Silași i-a câștigat respectul și lui Giani Kiriță. La una dintre emisiunile de după ce părăsise Exatlon sezonul 2, Giani Kiriță a dezvăluit că i-a plăcut atât cum s-a prezentat pe traseu Silași, cât și atitudinea acestuia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, o emisiune de divertisment îndrăgită

Teo Show este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România.

Vizionată zilnic de sute de mii de telespectatori, uneori și de peste 1 milion, Teo Show a obținut de multe ori și titlul de lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, Teo Show a ajuns la cel de al optulea sezon.

Bursucu Adrian Cristea, care înainte de a devenit vedetă TV era coregraf, recunoștea că a avut multe de învățat despre televiziune de la Teo, care are o experiență foarte bogată în domeniu.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe.

Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu despre Teo într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 19 aprilie 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.