Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO Cum arătau Culiță Sterp și fratele lui Iancu atunci când erau mici

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 20 oct 2020, 13:16
Culiță Sterp
Sursa: Captură KANAL D

Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment, "Teo Show", începe la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

După ce ieri Ella s-a destăinuit și a dat amănunte tulburătoare din copilăria ei, fosta concurentă fiind nevoită să treacă peste momente foarte dificile, astăzi aflăm lucruri noi despre Iancu Sterp, fost concurent la Puterea dragostei și, printre altele, fost iubit al Ellei și despre fratele acestuia, celebrul Culiță Sterp.

Ediția "Teo Show"  de marți începe la ora 15:00, la Kanal D și poate fi urmărită și Live Video Online, pe  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Mihai Mitoșeru, Adriana Bahmuțeanu, Culiță Sterp și Alina Laufer sunt vedete pe care le veți putea urmări în emisiunea incendiară Teo Show de astăzi.

Culiță Sterp va face dezvăluiri, iar telespectatorii vor putea urmări imagini în premieră cu Culiță, fratele său Iancu și sora lor, de pe vremea când aceștia erau mici.

Fotografiile sunt din arhiva doamnei Geta, mama fraților Sterp.

Culiță Sterp și-a făcut, recent, o nouă relație, el iubindu-se în prezent cu Daniela Iliescu, o tânără foarte frumoasă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță a avut mai multe relații în trecut, cea mai cunoscută dintre acestea fiind cu Carmen de la Sălciua, de care a divorțat și cu care s-a împăcat după divorț. Cei doi s-au despărțit, în cele din urmă, definitiv, oferind și ei un exemplu că ciorba reîncălzită nu mai are același gust.

Alina Laufer se lasă pe mâna fiicei ei

Alina Laufer, soția cunoscutului politician Ilan Laufer, se lasă pe mâna fiicei sale de 12 ani, Karina.

Veți urmări ce surpriză i-a pregătit Karina mamei sale doar la cel mai îndrăgit show TV de divertisment din România, Teo Show!

Nu ratați Teo Show de la ora 15:00 pe Kanal D și Live Video Online pe https://www.kanald.ro/live.html.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.