Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marti, 26 ianuarie - VIDEO. Faimosul Costi Ionita face declaratii direct din Republica Dominicana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2021, 13:17

O nouă ediție incendiară Teo Show va începe astăzi, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

După ce ediția „Teo Show” de luni s-a bucurat de un real succes, Teo și Bursucu vin și astăzi în fața telespectatorilor cu multe surprize și cu subiecte interesante din lumea vedetelor. Fanii emisiunii sunt obișnuiți ca în fiecare ediție să vadă invitați importanți din showbizul autohton, astfel că cei doi prezentatori, Teo și Bursucu, nu îi vor dezamăgi nici astăzi.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Dacă nu v-ati facut alte planuri pentru această după amiază și vreti să va petreceti timpul într-o atmosferă plăcută, atunci va puteti așeza comod în fața televizorului sau puteti urmări și online, începând cu ora 15:00, emisiunea „Teo Show”. Cei doi prezentatori, Teo și Bursucu, va asteapta si astăzi cu invitați de seamă si cele mai incitante subiecte mondene.

Indragita emisiunea „Teo Show” face parte din programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online.

Dacă nu vreti să ratati nicio ediție, trebuie doar să accesati  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și puteti urmări emisiunea indiferent de locul în care va aflati.

O noua editie „Teo Show”, 26 ianuarie 2021. Ce invitați vor avea astăzi Teo Trandafir și Bursucu?

Teo Trandafir și Bursucu reușesc să aducă zâmbetul pe buzele celor de acasă chiar și în cele mai dificile situații, astfel că orice zi petrecută în compania lor este una bună.

Pentru ediția de astăzi a emisiunii, cei doi au pregătit noi subiecte interesante si cu invitati de seama.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 25 ianuarie- VIDEO. Teo si Bursucu vin cu cele mai interesante subiecte mondene!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 22 ianuarie- VIDEO

Frumoasa Oana Ionita vine in platoul Teo Show cu cea mai de pret comoara din viata sa! Nu ratati un moment plin cu dezvaluiri si povesti inedite!

Ce planuri are Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania? Faimosul artist face declaratii la cald, direct din Republica Dominicana, iar reginele lui, Claudia Pavel, Minodora si Emily ii fac galerie!

Copiii vedetelor arunca in aer showbiz-ul! Fiica de sapte ani a lui Marcel Pavel si pustiul de cinci anisori al Dianei Matei va vor face sa radeti cu lacrimi!