Live Stream Online "Teo Show"- Editia de marti, 29 septembrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2020, 13:39
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

Teo Trandafir si Bursucu vin si astazi, 29 septembrie, cu o noua editie "Teo Show", cu multe subiecte inedite, buna dispozitie si invitati de seama, incepand cu ora 15:00, la Kanal D! Urmareste emisiunea si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Inceputul de saptamana vine cu multa energie si bună dispozitie la Kanal D. Teo si Bursucu se vor asigura și astăzi ca inceputul de saptamana va fi unul memorabil, astfel ca de la ora 15:00, cei doi simpatici prezentatori vor intra din nou în casele românilor cu cele mai noi informații din lumea mondenă, subiecte inedite.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Ediția de marti a emisiunii "Teo Show" se anunta una plină de momente de senzatie. Teo si Bursucu vor sa continue saptamana într-o notă pozitivă, astfel că vor avea alături invitați de seamă și astăzi. Cei doi prezentatori vor aduce zâmbetul pe fața telespectatorilor și se vor asigura că după-amiaza va fi una memorabila.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indragita emisiune "Teo Show" poate fi urmarita incepând cu ora 15:00, la Kanal D, sau online de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 28 septembrie- VIDEO. Denise Rifai, marturisiri inedite inainte de lansare noii sale emisiuni!

Editia Teo Show din 29 septembrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de inedite si invitati de seama!

Editia de marti a emisiunii "Teo Show" se anunta una incediara. Teo si Bursucu i-au obisnuit pe telespectatori cu invitati unul si unul, astfel ca nu isi vor dezamagi publicul nici astazi. Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe  pagina Kanal D de Live Stream .  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.