Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 3 noiembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție "Teo Show" începe de la ora 15:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România. Teo și Bursucu, gazdele emisiunii, au reușit să cucerească publicul de-a lungul timpului, astfel că nu sunt deloc puțini cei care aleg să își petreacă după amiaza în compania celor doi. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

De luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo și Bursucu le aduc celor de acasă noutăți din lumea mondenă, dar abordează și subiecte de interes general, reușind astfel să fie pe placul celor de acasă.

Cei doi prezentatori pregătesc cu mare grijă fiecare ediție, astfel încât distracția să fie asigurată.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de joi, 29 octombrie- VIDEO

Astăzi, de la ora 15:00, o nouă ediție a emisiunii "Teo Show" va fi difuzată pe Kanal D. Dacă timpul nu îți permite să urmărești din fața televizorului emisiunea ta favorită de divertisment, nu trebuie să îți faci griji.

Poți vedea emisiunea și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html.  Emisiunea "Teo Show" poate fi urmărită și online, live pe Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo și Bursucu au și astăzi invitați de seamă. Ce subiecte au pregătit pentru fanii emisiunii "Teo Show"?

În fiecare ediție a emisiunii "Teo Show", Teo și Bursucu reușesc să vină cu ceva nou, astfel încât să îi impresioneze pe fanii emisiuni. Nici astăzi nu se vor lăsa mai prejos, astfel că emisiunea se anunță una incendiară. Cei care vor urmări ediția de astăzi vor afla cele mai noi detalii despre divorțul neașteptat al celebrului cuplu Pepe și Raluca. 

Tot astăzi, începând cu ora 15:00, Denise Rifai vine la test de vedetă, iar cei de acasă vor avea ocazia de a o vedea într-o ipostază nouă, dezvăluind lucruri pe care până acum le-a ținut ascunse.

Andreea Berecleanu va dezvălui, la Teo Show, cum s-a schimbat viața ei după ce a renunțat la televiziune.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 30 octombrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.