Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marti, 5 ianuarie - VIDEO. Teo și Bursucu vă așteaptă si astazi cu subiecte inedite din lumea mondena!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 ian 2021, 13:09
Teo Trandafir si Bursucu Foto(4)
Teo si Bursucu, cei doi prezentatori ai emisiunii Teo Show

Începe o nouă ediție a emisiunii „Teo Show”, de la ora 15:00, pe Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.htm

Emisiunea "Teo Show" a revenit in forta luni, 4 ianuarie, cand a fost lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe, cu peste un milion de telespectatori, în fața micilor ecrane. Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu emisiunea “Teo Show”.

Teo și Bursucu au pregătit si astazi, de la ora 15:00, o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii „Teo Show”, astfel că nu trebuie sa o ratati.


Primele zile ale saptamanii par de obicei, lungi și plictisitoare, insa prezentatorii Teo Show incearca sa le dea o alta nuanta, aducand zâmbetul pe buzele celor ce îi urmaresc.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Săpămâna continua în acelasi registru al divertismentului de calitate la "Teo Show", astfel că, Teo si Bursucu au pregătit si astazi, o nouă ediție captivantă

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV al postului Kanal D, se bucură de un real succes, iar acum, aceasta poate fi urmărită și online. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție, trebuie doar să accesezi  pagina oficiala de LIVE STREAM de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop și poți urmări emisiunea indiferent de locul în care te afli.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 4 ianuarie- VIDEO. "Teo Show" revine cu un nou sezon si cu multe surprize!

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 25 decembrie- VIDEO. Crăciun cu voie bună și cântec, în ediția specială

Ce poți urmasi astazi, 5 ianuarie, la "Teo Show", incepand cu ora 15:00? Iata ce surprize au pregătit Teo si Bursucu! 

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici aduc optimismul în casele voastre, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.

Teo si Bursucu au vrut să se asigure ca săptămâna va continua intr-o notă pozitiva pentru fanii emisiunii "Teo Show", astfel că au pregătit subiecte dintre cele mai interesante astăzi.

Astfel, în platoul emisiunii vor sosi invitați de seama și vor fi prezentate cele mai importante noutăți din lumea mondenă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viata lui Stefan Stan s-a schimbat radical de cand a devenit tatic! Ce responsabilitati de tatic are Stefan Stan, dar si cum a reusit Simona, sotia lui, sa slabeasca peste 12 kilograme in timp record, aflati astazi, in direct de la cei doi, la Teo Show.

Andreea Tonciu, la mana fiicei sale! Daca pana acum Rebeca a facut legea in casa vedetei, astazi, fetita de numai cinci anisori aduce taifunul in dresingul Andreei. Ii va pune micuta capac celebrei sale mame? Aflati astazi la Teo Show!

Si tot astazi, echipa Teo Show il va sarbatori in direct pe unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi! Despre cine este vorba, dar si la ce anume viseaza faimosul interpret de ziua lui, aflati de la ora 15:00!

Editia de marti a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, cu invitati de seama si povesti inedite! Urmariti astazi Teo Show la Kanal D si online pe  pagina oficiala Kanal D de Live Stream

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.